Themabijeenkomst

De waarde van het familie- en vriendengesprek rondom mensen met dementie​

AFAS Software
Dinsdag 3 oktober 2017
14.00 - 17.30 

Hulp vragen… we weten allemaal hoe moeilijk dat is. Rondom mensen met dementie is hulp toch beslist nodig. En het is juist prettig om vertrouwde mensen om je heen te hebben, zoals je vrienden en familieleden. Voor sommige mantelzorgers in de directe kring is hulp bieden bijna vanzelfsprekend… Hoe vanzelfsprekend? Kan je als familielid je eigen keuzes maken? Hoe doe je dat dan? En hoe boor je andere hulpbronnen aan?

Tijdens deze bijeenkomst die we samen met onze lidorganisatie King Arthur Groep organiseren maakt u kennis met het vrienden- of familiegesprek. We doen dat in een gespeelde situatie en laten u zien hoe zo’n gesprek kan verlopen en wat het u –als professional- kan opleveren. Het gesprek biedt u volop de gelegenheid om uw feedback, suggesties en ervaringen te delen. De King Arthur Groep ontving voor deze gespreksvorm in 2016 de Denkbeeld Erkenningsprijs

We zijn deze middag te gast bij AFAS Software in Leusden, een familiebedrijf dat maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel heeft. 


Deltaplan Dementie brengt in een serie kleinschalige ontmoetingen kennis, kunde en mensen bijeen om inspiratie op te doen en de kring van kennis rondom dementie te vergroten. De bijeenkomsten zijn voor en door leden van het Deltaplan maar ook geïnteresseerden en betrokkenen zijn welkom. Opbrengsten worden benut bij de verdere uitvoering van het Deltaplan Dementie.

kaartverkoop
 kaartverkoop