De Talks  1 februari 2022
 

Dinsdag 1 februari 2022 om 19:30 uur staat De Talks in het teken van het thema: Verantwoordingen en aandachtspunten in de zorg.

De zorg komt tegenwoordig bijna dagelijks in het nieuws vanwege Covid-19. Een belangrijke situatie, maar de zorgbranche is natuurlijk nog groter dan dit onderwerp. Zorgaanbieders leveren het hele jaar zorg aan cliënten en deelnemers.

Deze zorg wordt met maatschappelijke gelden bekostigd, waarvan zorgkantoren, overheden en zorgverzekeraars in het nieuwe jaar verantwoordingen verwachten. Voor zorgaanbieders een jaarlijks terugkerende situatie, die veel tijd, aandacht en misschien ook wel frustratie oplevert. Waar moeten eigenaren of leidinggevenden in de zorgsector nu rekening mee houden bij de verantwoordingen?

 

Tijdens De Talks gaan wij in gesprek over:

  • De basisvoorwaarden waaraan jij moet voldoen als zorgaanbieder, soorten verantwoordingen en deadlines;
  • De wet toelating zorginstellingen (WTZi), die tot 31 december 2021 liep en de vervangende wet toetreding zorgaanbieders (WTZa) vanaf 1 januari 2022; 
  • Productieverantwoording en nacalculatie: hoe en wat dien je te verantwoorden en waarom is dit belangrijk?;
  • De jaarrekening: de vaste indeling en aandachtspunten specifiek voor de zorgsector en eventuele consolidatieplicht; 
  • Openbaarmaking en verantwoording bij het ministerie; 
  • De wet normering topinkomens (WNT): wie moet verantwoorden en waarom? 

 

In 45 minuten voorzien deze sprekers jou van relevante informatie die jou als eigenaar of leidinggevende in de zorgsector verder kan helpen. 

Meld je nu alvast gratis aan!

 

 

Vragen

Wij doen er alles aan om de ingestuurde vragen tijdens De Talks te beantwoorden, daarom kun je jouw vraag meesturen met je aanmelding. 

 

Kom ik zelf ook in beeld tijdens het webinar?

Tijdens dit webinar kom je niet in beeld. Je kunt dus lekker ontspannen kijken vanuit huis, op de bank of waar je je ook bevindt.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren