Aan de slag met conscious contracting

 

Dinsdag 27 juni 2023 van 13.30 - 16.30 uur wordt vanuit het project Conscious Contracting het event 'Aan de slag met conscious contracting georganiseerd' bij het prachtige Fort de Batterijen.
 

Het programma 

In mei 2022 gingen bijna 30 organisaties (o.a. Viisi, The Colour Kitchen, Valstar Simonis, Actief Zorg, PostNL, gemeente Alkmaar, Picnic, IDFA en BplusC) aan de slag met conscious contracting. Hun doel: komen tot aansprekende arbeidsovereenkomsten die juridisch verantwoord zijn, aansluiten bij de kernwaarden en missie van de organisatie én bijdragen aan het welzijn van alle betrokkenen en hun relatie.

Tijdens het event delen we de belangrijkste opgedane inzichten. We nemen je mee in wat conscious contracting is en wat het oplevert voor jouw organisatie. Ook presenteren we een concreet stappenplan om zelf mee aan de slag te gaan: de Routekaart naar medemenselijke arbeidsovereenkomsten. 

De aan het project verbonden inhoudelijke experts Bas Martens (Lexence), Daniël Maats en Evelyne Hof (BVDV Advocaten & Fiscalisten), Eric van de Luijtgaarden (Hogeschool Zuyd) en Harry Hummels (Universiteit van Maastricht) zijn ook aanwezig en delen hun kennis. 

We staan stil bij vragen als:

  • Hoe creëer ik draagvlak en krijg ik de interne organisatie mee?
  • Wat mag en moet volgens de wet in een arbeidsovereenkomst staan?
  • Houdt zo’n ingekorte arbeidsovereenkomst juridisch wel stand?

Projectleider Boukje Keijzer (7Zebra’s, De regels en de rek) leidt ons door de dag.

 

Aanmelden

Aanmelden kan hier en is gratis. 

                                

 

Mede mogelijk gemaakt door:

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren