Ace Closing Obelix Event

U bent van harte uitgenodigd voor een exclusief en inspirerend Ace eindejaarsevent/closing event. 

Wij verwelkomen u graag op dinsdag 21 december 2021 in de bijzondere ambiance van kunst, natuur en architectuur bij Voorlinden Museums&Gardens in Wassenaar.

U bent bij Ace betrokken geweest als koper, verkoper of adviseur en u heeft daardoor de vibraties, dynamiek en effecten van de Obelixdeal/ transactie op de één of andere manier mee beleefd.

Wij waarderen zeer het feit dat alle oud aandeelhouders ook weer een nieuwe positie hebben ingenomen in de nieuwe eigendomsstructuur van Ace, dit ervaren wij als een bewijs van vertrouwen. Wij zijn de toetredende aandeelhouders zeer erkentelijk voor het geschonken en inmiddels gevoelde vertrouwen. En wij kijken in de nieuw gecreëerde setting samen met u vol vertrouwen uit naar een gezamenlijke, perspectiefrijke Ace toekomst. 

Om die reden, maar ook om het turbulente en succesvolle jaar met u te willen afsluiten, willen wij u en uw partner graag verrassen met een mooi event in een vertrouwde setting met een prachtig programma waarover u in deze uitnodiging verder kunt lezen.

 

Hartelijke groet en graag tot 21 december,

 

Jan Verwaal, Jan Willem Popma en Edwin Slutter

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren