Inspiratiebijeenkomst
'Alle talenten benutten voor de zorg'

 

Werkgevers hebben grote behoefte aan talentvolle mensen in de zorg. Veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt staan te springen om aan het werk te gaan. Dat biedt kansen en mogelijkheden! Bent u benieuwd hoe dit succesvol aan te pakken? Kom dan naar de inspiratiebijeenkomst 'Alle talenten benutten voor de zorg' op donderdagmiddag 5 september 2019 in Restaurant-Hotel De Sniep in Zoetermeer.

 


INSPIRERENDE BIJEENKOMST

Tijdens deze middag komen HRM-medewerkers van zorgorganisaties, accountmanagers van gemeenten en UWV, en stage-coördinatoren van VSO/PRO-scholen bij elkaar om samen mogelijkheden te verkennen en kansen te benutten. Tijdens de bijeenkomst vertellen deskundigen wat er nodig en beschikbaar is, zorgorganisaties uit de regio delen hun succesvolle ervaringen en er zijn praktijktafels waar u vragen kunt stellen, dilemma's kunt bespreken en samenwerkingen tot stand kunt brengen. 

Bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunt u denken aan schoolverlaters uit het praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs, mensen met een Wajong-uitkering, langdurig uitkeringsgerechtigden en statushouders. Met begeleiding op maat kunnen zij prima aan de slag in de zorg. Werkgevers kunnen hierbij praktisch en financieel worden ondersteund.  


VOOR WIE INTERESSANT

De bijeenkomst is voor bestuurders, HRM- en opleidingsprofessionals van zorgorganisaties aangesloten bij Zorgzijn werkt, Care2Care, Actiz of VGN, accountmanagers van gemeenten en UWV en stage-coördinatoren van VSO/PRO scholen. Commerciële partijen zijn uitgesloten van deelname.  


INSCHRIJVEN

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 5 september van 13.00 uur tot 16.10 uur in Restaurant-Hotel De Sniep in Zoetermeer. Inloop met koffie en thee vanaf 12.30 uur. Na afloop van de bijeenkomst is er een borrel met gelegenheid tot verder napraten en netwerken. Bekijk het actuele programma of schrijf u direct in via het aanmeldformulier. Deelname is gratis.

Let op: deelname is alleen mogelijk na online inschrijving

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren