Extra informatie over het Open Huis 

 

Hoe meld ik me aan?

Als u interesse heeft om deel te nemen aan de Open Huis dagen bij ASML, dan kunt u zich via deze website aanmelden. Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst gehonoreerd. Het online registratiesysteem stuurt meteen een bevestiging dat tevens als toegangsbewijs dient. Print de bevestiging uit en neem het mee naar het Open Huis.

 

Hoe meld ik me aan voor een rondleiding?

Bij de registratie kunt u zich ook opgeven voor een van de (korte) rondleidingen. Om zoveel mogelijk gasten de gelegenheid te geven om hieraan deel te nemen, kunt u zich maar voor een rondleiding aanmelden. In kleine groepjes lopen we langs een paar bijzondere plaatsen op onze campus. We proberen zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven hieraan deel te nemen, maar helaas kunnen we niet garanderen dat we een plek voor u hebben.

Als u slecht ter been bent, raden wij u af om deel te nemen aan een rondleiding. Het tempo is hoog en de afstanden kunnen tegenvallen. Rolstoelen zijn geen probleem.

De bevestiging die u ontvangt na uw aanmelding, vermeldt ook het tijdstip van uw rondleiding. Wees op tijd. We kunnen niet garanderen dat u bij een andere rondleiding kunt aansluiten als u te laat bent.

 

Hoeveel plaatsen zijn beschikbaar?

We kunnen in totaal maximaal 600 gasten per dag ontvangen tijdens de Open Huis dagen, dus in totaal 2400 gasten voor 4 Open Huis dagen.

 

Wat doe ik als de datum van mijn voorkeur of rondleiding al volgeboekt is?

Het registratiesysteem geeft aan als de datum van uw keus om deel te nemen aan de Open Huis dagen al volgeboekt is. Het heeft geen zin om zonder bevestiging naar ASML te komen. Alleen geregistreerde gasten krijgen toegang. Als de rondleiding van uw keuze vol is, kijk dan of er nog andere rondleidingen zijn waar wel nog plaats is.

 

Wat is er zoal te zien en te beleven tijdens de Open Huis dagen?

 • We verwelkomen u in onze mooie Plaza, de ontmoetingsplek van ASML medewerkers. Kijk op uw gemak rond en geniet van een kopje koffie of thee.
 • Er zijn korte lezingen (15 minuten) over ASML en over onze technologie.
 • We laten u zien wat we zoal doen om kinderen enthousiast te maken over technologie.
 • U kunt een clean room-pak aantrekken en op de foto.
 • Het Experience Center is geopend. U kunt daar de techniek van ASML beleven.
 • Ontmoet medewerkers van ASML die u graag alles vertellen over onze campus en plannen voor nieuwbouw.
 • We laten een aantal van onze partnerships in de regio zien en wat we daar zoal mee doen. 
 • Er zijn diverse korte rondleidingen (hiervoor moet u aangemeld zijn):
  • Naar de 19de verdieping van het torengebouw voor een mooi uitzicht over Veldhoven.
  • Een kijkje in een ASML laboratorium.
  • Wandel door de gangen langs een clean room (u kijkt door de ramen naar de clean rooms, we gaan de clean rooms zelf niet in).
  • Een kijkje in onze kantoren en daktuin.

 

Hoe laat moet ik bij ASML zijn?

Op 13, 15 en 20 september gaan de deuren open om 19.00 uur. Het programma met lezingen en rondleidingen is van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Op zaterdag 17 september gaan de deuren open om 10.00 uur. Het programma met lezingen en rondleidingen is van 10.30 uur tot 12.30 uur. Als u zich heeft aangemeld voor de wandeling van 10.00 uur, bent u vanaf 09.45 uur welkom bij de ingang van de Plaza tuin, vanwaar de rondleiding zal starten.

Het programma biedt een mix van activiteiten en u kunt zelf bepalen wanneer u komt en weer naar huis gaat. Let wel op de aanvangstijd van uw rondleiding.

 

Routebeschrijving en parkeren

De Open Huis dagen vinden plaats op ons terrein op De Run 6501, gebouw 7. Volg de bewegwijzering naar 'ASML Open Huis' (gebouw 7, auditorium). Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor auto’s en fietsen.

 

Legitimatie en bevestiging meenemen

Vanwege onze veiligheidsvoorschriften dient iedere bezoeker zich te kunnen legitimeren met een identiteitsbewijs (rijbewijs, paspoort of identiteitskaart). Neem a.u.b. ook deze bevestiging met QR code mee als toegangsbewijs.

 

Bent u alsnog verhinderd?

Bent u toch verhinderd om naar de Open Huis dagen te komen? Klik dan op de link in uw bevestigingsmail om uw registratie af te melden. Zo geeft u anderen kans op een plaats.

 

Heeft u nog vragen?

Indien u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via het volgende emailadres: event.desk@asml.com.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren