Energiek & duurzaam de toekomst in!

 

Het B-learningplatform organiseert op maandag 19 september 2022 in conferentiecentrum Woudschoten het congres 'Energiek & duurzaam de toekomst in'.

Wat hebben opleidingsprofessionals nodig om 'toekomstbehendig' te zijn? Je hoort en ervaart het tijdens het congres 'Energiek & duurzaam de toekomst in' van het B-learningplatform van de NVZ.

Tijdens het congres is er uitgebreid gelegenheid voor ontmoetingen, ervaringen delen en leren van elkaar. 

 

Veranderingen in opleiden en onderwijs

Het congres staat in het teken van gewenste veranderingen binnen opleiden en onderwijs in de zorg. Thema's die voorbijkomen zijn:

  • Toekomstbehendig zijn in een snel veranderende (zorg)wereld
  • Behoud van veerkracht en vitaliteit
  • Veranderende leercultuur
  • Inclusie: elke medewerker telt

En meer

 

Dagvoorzitter en sprekers

Het congres wordt geopend door dagvoorzitter Sabine Uitslag.

Onze plenaire sprekers zijn Doekle Terpstra, voormalig voorzitter commissie Werken in de Zorg, over anders kijken, anders leren en anders doen. Wat betekent dit voor de afdeling opleiden? Wat zijn kansen? Welke veranderingen zijn nodig? Hoe pakken we dat aan?

Arend Ardon zal vervolgens spreken over veranderen, doorbreken van ingesleten patronen, in beweging komen en vernieuwen. Hoe zet je als opleidingsprofessional de stap tot verandering? Hoe ga je in dialoog met je collega? 

Het congres wordt afgesloten met Margriet Sitskoorn. Zij zal spreken over de werking van het brein in relatie tot benodigde vaardigheden in de toekomst. Wendbaarheid, vitaliteit en inzetbaarheid zijn belangrijk. Wat nemen opleiders mee voor de zorgprofessionals en voor zichzelf? 

 

Workshops

Tussentijds is er een keur aan workshops van Gelre ziekenhuizen, Art. 1 Midden Nederland, Spaarne Gasthuis, True Sim, Deventer Ziekenhuis, Amsterdam UMC en Ennuonline.

 

Voor wie?

Het congres is bedoeld voor opleiders, adviseurs en managers van academies en leerhuizen in ziekenhuizen, categorale instellingen en umc's. En voor praktijkopleiders en medewerkers die zich bezighouden met (het ontwikkelen van) onderwijs, opleiden en innovatie.

 

Aanmelden

Aanmelden voor het congres kan tot 11 september 2022.

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren