mth talks! - 1 juni


Dinsdag 1 juni om 19:30 uur staat de mth talks! in het teken van de volgende vraag:
 

Hoe vind ik een opvolger voor mijn onderneming?
 

Iedere ondernemer krijgt – vroeg of laat - te maken met bedrijfsopvolging. Bij het zoeken naar de juiste opvolger voor jouw onderneming komen er veel vragen op je af. Wat is jouw doel? Wil jij bijvoorbeeld:

  • een familiebedrijf in stand houden?
  • de onderneming overdragen in vertrouwde handen?
    ​​​​​​(aan bijvoorbeeld een werknemer)
  • gaan voor de financieel optimale opbrengst?


Als het gaat om het ‘verkoop-klaar’ maken van jou als ondernemer én jouw organisatie, zijn er tal aandachtspunten. Die focussen zich bijvoorbeeld op de juridische- en fiscale structuur, financiën, maar ook op de zachtere kanten zoals het mentale aspect.

“De praktijk leert dat het proces van bedrijfsopvolging door ondernemers vaak wordt onderschat, zowel het mentale aspect als de voorbereidingstijd. Reken gemiddeld op een periode van drie tot vijf jaar om alles goed voor te bereiden.” , aldus Henri Bisschop

Daarom gaan wij tijdens de mth talks! dieper in op deze aspecten. Dat doen we aan de hand van drie scenario’s:

  • Overdracht binnen familie
  • Overdracht aan werknemer(s)
  • Overdracht aan een derde

Per scenario gaan we dieper in op motieven om voor deze manier van opvolging te kiezen. Ook bespreken we de aandachtspunten, kansen en potentiële valkuilen én gaat Erwin Snoeken dieper in op fiscale zaken.

 

In ongeveer 45 minuten geven deze sprekers jou tips, die jou en jouw onderneming kunnen helpen.  Zorg ervoor dat jij er bij bent en meld je nu gratis aan

 

 

Vragen

Wij doen er alles aan om de (ingestuurde) vragen tijdens de talks! te beantwoorden, daarom kun je jouw vraag meesturen met je aanmelding óf live stellen tijdens de talks!

 

Kom ik zelf ook in beeld tijdens het webinar?

Tijdens dit webinar kom je niet in beeld. Je kunt dus lekker ontspannen kijken vanaf huis, op de bank of waar je je ook bevindt.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren