De Talks - 7 juni 2022
 

Dinsdag 7 juni 2022 om 19.30 uur staat De Talks in het teken van het thema:

"Bedrijf verkopen aan het management".

Je vindt continuïteit van je onderneming belangrijk, maar je bent zelf nog niet toe aan een volledige (strategische) verkoop. Dan is de verkoop van een deel van de aandelen aan het management een prima mogelijkheid. Daarmee bind je één of meer key managers aan de onderneming en realiseer je een aantal belangrijke doelstellingen. Een goed doordacht proces is hierbij wel van groot belang.

Welke (fiscale) aandachtspunten zijn belangrijk bij dit proces? En welke doelstellingen kun je als ondernemer hierbij realiseren? Daarover gaan wij in gesprek tijdens De Talks van juni! 

In 45 minuten voorzien de sprekers je van relevante informatie die jou als ondernemer verder kan helpen wanneer je besluit om jouw bedrijf aan het management te verkopen. 

Meld je nu alvast gratis aan!

Vragen

Wij doen er alles aan om de ingestuurde vragen tijdens De Talks te beantwoorden, daarom kun je jouw vraag meesturen met je aanmelding. 

Kom ik zelf ook in beeld tijdens het webinar?

Tijdens dit webinar kom je niet in beeld. Je kunt dus lekker ontspannen kijken vanuit huis, op de bank of waar je je ook bevindt.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren