Aanmelden

OWee Bestuur 2023!

 

Dat je dit formulier leest laat zien dat je interesse hebt om de OWee van 2023 te organiseren, het Lustrumjaar! Wat goed!

Via onderstaande link vind je alle informatie over wat het inhoudt om de OWee te organiseren en over de sollicitatie procedure.

 

Klik hier voor het interessedocument 2023!

 

Door onderstaande vragen te beantwoorden kun je solliciteren voor OWee Bestuur 2023. Solliciteren is mogelijk tot zondag 25 september 23.59. Aan de hand van je motivatiebrief en CV zullen wij bepalen of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Na de sollicitatiegesprekken krijg je te horen of we je graag willen uitnodigen voor de workshopmiddag. Dit is een middag waarbij je in groepen een aantal cases zal proberen op te lossen. 

 

We kijken erg uit naar je sollicitatie! Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben of een keer een kop koffie willen drinken, stuur dan vrijblijvend een mailtje naar communicatie@owee.nl.

 

LET OP: de deadline om te solliciteren is zondag 25 september 23.59!

In het volgende deel vragen we je om een foto van jezelf, je motivatiebrief en je cv te uploaden. In je motivatiebrief kun je aangeven waarom jij de OWee in 2023 wilt organiseren en waarom jij de geschikte persoon hiervoor bent. Vertel iets over jezelf en nevenactiviteiten of ervaringen die je hebt die je zouden kunnen helpen bij de organisatie van de OWee.