Doelstelling & doelgroep

Waarom?

Texel en al haar eigenaardigheden, een eiland van uitersten en producten om trots op te zijn. Van Texelse kokkels, garnalen tot onze eigen oesters, zilte groenten en duurzame vis, het zijn werkelijke foodparels. Maar vergeet niet het weiderund, Texels lam en lokaal gebrouwen en gebottelde dranken. Pareltjes die een platform verdienen. Dus geen hoogdravende extreme culinaire drempels, maar gewoon eerlijk en lokaal Beach Food! 

"Het verbinden van de eilandse eigenaardigheden, producten, keuken en lifestyle. Om zo een langdurige verbinding bij zowel de bezoeker als deelnemer met het eiland te realiseren."

Voor wie?

Dit festival is bedoeld voor eenieder die op een relaxte manier wil genieten van alles wat een eilandse keuken te bieden heeft. Uiteraard met een positieve gedachte bij de woorden lokaal, eerlijk, puur, duurzaam en ambachtelijk.  Maar ook voor hen die gewoon een gaaf nieuw food festival willen bezoeken. Geen geiten wollen sokken gedachten bij duurzaamheid, maar bewuste feestgangers die eerlijk willen genieten. 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren