De Nationale Bijenstrategie 

 

De Nationale Bijenstrategie bestaat 5 jaar! Samen met jou en bijna 100 andere partners werkten we aan één doel: bestuivers behouden en bevorderen in 2030.

Graag willen we met onze partners stilstaan bij ons 5-jarig bestaan. Daarom organiseren we op donderdag 2 november een bijeenkomst voor de partners, introducés van partners en overige geïnteresseerden. Deze dag vindt plaats bij het Archeon. We besteden daar niet alleen aandacht aan ons 5-jarig bestaan, maar kijken ook vooruit naar de komende zeven jaar, want we zijn er nog niet. 

De minister voor Natuur en Stikstof, Christianne van der Wal-Zeggelink, presenteert de tot nu toe behaalde resultaten. Ook gaat ze in gesprek met een aantal partners. Daarnaast zijn er workshops met bijvoorbeeld best practices. En is er veel gelegenheid om te netwerken, voor een optimale kruisbestuiving. 

 

Ben je er ook bij? Meld je aan voor deze bijzondere en leerzame dag! Na de zomer sturen we je meer informatie en kan je kiezen aan welke break-out sessies je wilt deelnemen.

 

We hopen je op 2 november te zien!

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren