Helaas hebben wij moeten besluiten om onze DORP – Ready to Connect conferentie van 7 december te verplaatsen naar het voorjaar 2022 vanwege de huidige COVID ontwikkelingen.

Onderstaand treft u informatie betreffende de conferentie.

De exacte nieuwe datum zullen wij zo spoedig mogelijk bekend maken via onze Social Media kanalen.

Deze middag staat in het teken van de samenwerkingen en connecties van DORP. De samenwerkingsverbanden die wij in de afgelopen jaren zijn aangegaan, worden belicht middels presentaties door verschillende samenwerkingspartners en we sluiten af met een rondetafel gesprek

De presentaties zullen gegeven worden door het ministerie van VWS, Health RI en ZorgEvaluatie & Gepast Gebruik (ZE&GG). DORP werkt samen met deze partijen om de problemen te identificeren en te werken aan verbeteringen van de uitvoer van klinisch onderzoek.

De stelling waar we over willen discussiëren luidt: 'Nederland moet klinisch oncologisch onderzoek beter logistiek harmoniseren'. Hiermee willen we de positie van DORP als verbinder laten zien en met verschillende belanghebbenden van gedachten wisselen over hoe we deze uitdaging gezamenlijk kunnen oppakken.

Het volledige programma kunt u hier inzien.

Wij kijken er naar uit om u in het voorjaar 2022 live te mogen verwelkomen op onze bijeenkomst.

Hartelijke groeten, mede namens de DORP stuurgroep en het DORP team,

Agnes Jager en Jacolien Coes

 

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren