De voorbereidingen voor de uitgestelde DORP – Ready to Connect conferentie zijn momenteel weer in volle gang! 

De nieuwe datum is dinsdag 5 april 2022 van 13.00 uur – 17.00 uur in het Beatrixgebouw te Utrecht. Wij steken wederom in op een live bijeenkomst, echter wij volgen uiteraard de op dat moment geldende COVID maatregelen. 

Deze middag staat in het teken van de samenwerkingen en connecties van DORP. De samenwerkingsverbanden die wij in de afgelopen jaren zijn aangegaan, worden belicht middels presentaties door verschillende samenwerkingspartners en we sluiten af met een rondetafel gesprek

De presentaties zullen gegeven worden door het ministerie van VWS, Health RI en ZorgEvaluatie & Gepast Gebruik (ZE&GG). DORP werkt samen met deze partijen om de problemen te identificeren en te werken aan verbeteringen van de uitvoer van klinisch onderzoek.

De stelling waar we over willen discussiëren luidt: 'De toekomst van klinisch oncologisch onderzoek: wat is er nodig en wat kan DORP hierin betekenen?' Hiermee willen we de positie van DORP als verbinder laten zien en met verschillende belanghebbenden van gedachten wisselen over hoe we deze uitdaging gezamenlijk kunnen oppakken.

Het volledige programma kunt u hier inzien.

Wij kijken er naar uit om u in het voorjaar 2022 live te mogen verwelkomen op onze bijeenkomst.

Hartelijke groeten, mede namens de DORP stuurgroep en het DORP team,

 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren