mth talks! - 7 september


Dinsdag 7 september om 19:30 uur staat de mth talks! in het teken van het thema:

 

Duurzaam ondernemen: voorbeelden & verplichtingen in de toekomst
 

Verduurzaming is inmiddels niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Bij veel bedrijven staat het op de agenda en wordt er structureel aandacht aan besteed. De urgentie om hiermee aan de slag te gaan, wordt ook door wet- en regelgeving onderstreept.

Vanaf 2023 dienen bijvoorbeeld alle kantoorpanden over minimaal energielabel C te beschikken. Ook de energiebesparingsplicht is voor veel bedrijven een aandachtspunt. Bedrijven en instellingen (die per jaar vanaf 50.000 kWh of 25.000 m3 aardgas of een equivalent daarvan verbruiken) zijn verplicht om alle energiebesparende maatregelen met een terugverdientijd van 5 jaar of minder uit te voeren. Naast alle verplichtingen die er zijn - of nog komen - is het natuurlijk ook een kans om je onderneming succesvol te maken.

Tijdens de mth talks! gaan wij dieper in op de volgende zaken:

  • De aanleiding en motivatie: waarom verduurzamen?
  • Meer over wet- en regelgeving.
  • Verplichtingen: nu én in de toekomst.
  • Subsidies en financiering(saanvragen).

 

In ongeveer 45 minuten geeft Duurzame Accountant Henk Huijzer samen met de volgende sprekers adviezen en tips die jou en jouw onderneming verder kunnen helpen.  Zorg ervoor dat jij er bij bent en meld je nu gratis aan

Vragen

Wij doen er alles aan om de (ingestuurde) vragen tijdens de talks! te beantwoorden, daarom kun je jouw vraag meesturen met je aanmelding óf live stellen tijdens de talks!

 

Kom ik zelf ook in beeld tijdens het webinar?

Tijdens dit webinar kom je niet in beeld. Je kunt dus lekker ontspannen kijken vanaf huis, op de bank of waar je je ook bevindt.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren