Het congres "Verbinden en Versterken" gaat over samenwerken en de vele obstakels die partijen tegen kunnen komen tijdens de echtscheidingsprocedure.  Praat mee over de veranderingen op het gebied van echtscheiding, toevoegingen en samenwerken met een scheidingsloket en volg interessante workshops met diverse thema's.

De pro's en contra's van samenwerken:

 

De dagvoorzitter gaat met u en de workshopleiders in gesprek over de pro's en contra’s van samenwerken met verschillende deskundigen binnen scheidingsland. Verbinden en Versterken, hoe versterken wij onze positie en wat kunnen wij elkaar bieden. Waar lopen onze klanten tegen aan tijdens het scheidingsproces. 

Onze spreker Rob Visser, is de oprichter van Parentshouses Nederland. Woonruimte vinden is een groot probleem als je in scheiding ligt. Rob Visser vertelt over de noodzaak en het ontstaan van Parentshouses.

Tijdens de lunch kunt u netwerken en genieten van diverse luxe broodjes, soep, een warme snack en koffie en/of thee. 

Na de lunch kunt u workshops volgen waarbij u keuze heeft uit diverse onderwerpen.

Aan het einde van de dag is er een netwerkborrel. Maak tijdens het congres en de netwerkborrel contact met nieuwe of ervaren advocaten, mediators, financieel echtscheidingsadviseurs en fiscaal juristen. Volg inspirerende lezingen, krijg waardevolle tips en tools. Praat bij met vakgenoten én ontvang na deelname je PE punten! Naast trainers, nodigen we ook een interessante gastspreker uit. Je wordt niet teleurgesteld!

 

 

Doelgroep

 

Voor mediators, (familierecht) advocaten, financieel echtscheidingsadviseurs, fiscaal juristen, belasting adviseurs, kindbehartigers, coaches, bijzonder curatoren en iedereen die interesse heeft of zich aangesproken voelt.

 

U bent van harte welkom! 

 

 

Vergeet uw smartphone niet om op stellingen te reageren!

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren