De Talks - 4 oktober 2022

 

Dinsdag 4 oktober 2022 om 19.30 uur staat De Talks in het teken van het thema 'ESG, wat moet je ermee?'

Tegenwoordig wordt er door investeerders, klanten en medewerkers steeds meer gekeken naar niet-financiële prestaties van bedrijven. Er wordt bijvoorbeeld verwacht dat een bedrijf verantwoording aflegt over de impact van de bedrijfsvoering, maar ook over de leveranciers (arbeidsomstandigheden van medewerkers, herkomst van grondstoffen, duurzaamheid van zowel het product als de dienst én de manier van besturen door leidinggevenden). 

ESG moet verankerd zijn in jouw strategie en organisatiedoelstellingen, er moet beleid op gemaakt worden én aandacht aan geschonken worden in de jaarverslaggeving. Vanaf 2024 wordt dit verplicht voor beursgenoteerde bedrijven en tot 2027 wordt ernaar toegewerkt om dit te verplichten voor alle ondernemingen wereldwijd

Kortom: een belangrijk thema voor jou als ondernemer of directeur om mee aan de slag te gaan!

Hierover gaan wij in gesprek met Peter Kok en André van 't Hof tijdens De Talks van oktober. Peter en André zijn lid van het projectteam ESG binnen Moore MTH. 

In 45 minuten voorzien deze sprekers je van relevante informatie over dit belangrijke thema.

Meld je nu alvast gratis aan!

 

Informatieavonden op onze vestigingen

Ook organiseren wij op zeven van onze vestigingen informatieavonden over ESG. Je bent van harte welkom om aan te sluiten. Lees hier meer over de sprekers of meld je direct aan.  

 

Vragen

Wij doen er alles aan om de ingestuurde vragen tijdens De Talks te beantwoorden, daarom kun je jouw vraag meesturen met je aanmelding. 

 

Kom ik zelf ook in beeld tijdens het webinar?

Tijdens dit Webinar kom je niet in beeld. Je kunt dus lekker ontspannen kijken vanuit huis, op de bank of waar je je ook bevindt.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren