Fakton Executives Event 2022

15-09-2022 | 16:00 - 22:00 | Rotterdamse Citrusveiling

#impact #drijfveren #inspiratie #feestje

 

Ons Fakton Executives Client Event waarvoor we onze relaties, klanten en associés uitnodigen vindt plaats op 15 september 2022. Ons spraakmakende event zal plaatsvinden in de Rotterdamse Citrusveiling in Rotterdam-West (Marconistraat 25 te Rotterdam) en start om 16:00 uur.

Simpel en waardevol het verschil maken!
Voor ons event hebben wij een zeer impactvolle spreker uitgenodigd: Jaap Bressers.

"Jaap Bressers is één van de meest gevraagde sprekers van Nederland. Door pakkende persoonlijke verhalen te linken aan uitdagingen in organisaties, weet Jaap zijn publiek als geen ander te raken en inspireren om meer uit het leven en werk te halen. Vanuit jouw eigen glimlach kun jij met iets kleins het verschil maken. Voor jezelf, voor je collega’s en voor de klant."

#humor #positief #inspiratie #verschilmaken


Na het verhaal van Jaap, dat je raakt, vermaakt en inspireert zet Stephan van der Vat - CEO van Management Drives - ons allemaal in beweging. We gaan jouw drijfveren verkennen en zetten die in het grotere geheel met de andere deelnemers allemaal uit de verschillende hoeken: gemeenten, ontwikkelaars/bouwers, woningcorporaties en corporate bedrijven.

We zien je graag op 15 september, aanmelden (of afmelden) kan via 'aanmelden' in het menu.


Hartelijke groet namens het hele Fakton Executives team,

Peter van Bosse
Evelyn Rademaker

Volg Fakton Executives op LinkedIn

Voor vragen over de organisatie of je aanmelding, kun je contact opnemen met Laura of Natascha van Bureau Mingle via info@bureaumingle.nl

 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren