En bijzonder is het om Shirley Clarke te ontmoeten en haar te horen spreken. Zij is dé expert op het gebied van formatief werken, feedback, eigenaarschap en het betrekken van leerlingen. Shirley Clarke voorziet de theorie van aansprekende voorbeelden. Daarnaast schuwt ze niet leraren kritische vragen te stellen om ze zo te laten reflecteren op hun eigen handelen.  

 

20 januari 2021 komt Shirley Clarke naar Nederland*. En je kan er bij zijn in een kleinschalige en veilige omgeving is er plek voor maximaal 100 deelnemers. 

 

De kracht van formatief werken

Formatief werken is zo krachtig, omdat het gericht is op successen en ontwikkelingen ten opzichte van eerder behaalde resultaten; kortom op de groei van een leerling. Formatief werken helpt leerlingen op weg naar regie over hun eigen leren, eigenaarschap. Shirley Clarke werkt hier al jaren aan met onderzoekteams op scholen in Engeland. Dat is de reden waarom haar werk zo praktisch is.

We zijn trots en blij dat we Shirley Clarke op 15 mei* naar Nederland kunnen halen. We doen dit omdat we willen dat ieder kind/elke jongere zich optimaal kan ontwikkelen en formatief werken daaraan bijdraagt. De manier waarop Shirley Clarke haar verhaal vanuit onderzoek en ervaring vertelt, sluit naadloos aan bij onze visie en werkwijze. 

Shirley Clarke

Shirley Clarke, trainer, adviseur en auteur, is dé expert op het gebied van formatief werken en weet als geen ander de theorie naar de praktijk te vertalen en je te inspireren met voorbeelden. Ze daagt je uit om er zelf direct mee aan de slag te gaan!

Kleinschalig en intiem

Deze dag willen we deelnemers de kans geven echt te leren  van Shirley Clarke, haar te ontmoeten en vragen  te stellen. Geef je dus snel op en wees zeker van deelname.

 

* Als blijkt dat Shirley Clarke niet kan of mag reizen of dat in Nederland de situatie door nieuwe regels en wetgeving omtrent Corona verandert en het evenement niet fysiek kan plaatsvinden, dan gaat de dag online gewoon door!

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren