Meer informatie & aanmelden

 

Leuk dat u met ons meegaat naar Dubai!

Vult u svp onderstaand aanmeldformulier volledig in. Het formulier is in vier delen opgedeeld:

1. Informatie die gebruikt wordt om onderling te delen wie er meegaan met de reis;

2. Gegevens die ons reisbureau nodig heeft voor het maken van uw boeking;

3. Factuurgegevens;

4. Informatie ten behoeve van de match making ter plekke op en rond de Gitex.

Gegevens ten behoeve van uw boeking

Ons reisbureau, MTS Travel, heeft onderstaande gegevens nodig om uw boeking in orde te maken. Wij vragen u dus om onderstaande zorgvuldig en naar waarheid in te vullen! Het spreekt voor zich dat wij hier strikt vertrouwelijk mee omgaan.

Geeft u er toch de voorkeur aan om paspoortgegevens direct aan het reisbureau door te gaan, dan kan dat ook. Neemt u daarvoor svp contact op met Veronique Lucas van MTS Travel Service: veronique@maritimetravel.nl.

Zelf boeken mag natuurlijk ook. Vult u dan s.v.p. alleen de relevante velden in onderstaand formulier in en laat ons in het laatste veld weten welke vluchten u neemt en welk hotel u boekt.

Let op: deelname aan de stand + andere programmaonderdelen is slechts beschikbaar voor bedrijven/personen die zich via onderstaand formulier bij ons inschrijven en die de gevraagde deelnamefee voldoen. 

Factuurgegevens

​Onderstaande gegevens worden gebruikt voor het factureren van uw deelnamekosten en het reis- en verblijfspakket. Let op: uw deelname is pas definitief als het deelnamebedrag is voldaan.

Matchmaking info (Let op: Engelstalig onderdeel)

Onderstaande informatie wordt door het Consulaat Generaal in Dubai gebruikt voor het vinden van interessante partijen die u tijdens de verschillende partnering en match making events op de Gitex zult ontmoeten. Liever (ook) persoonlijk contact? Wij introduceren u graag bij de Economisch Attaché aan het Consulaat in Dubai, die u verder kan helpen.

Voor vragen over dit formulier en voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martijn Schol: martijn.schol@innovationquarter.nl

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren