Bezoekersregistratie 

Welkom op de website van Iedereen Draagt Bij, het jaarcongres van de Alliantie Toegankelijk Den Haag.

Op 6 oktober presenteren wij onze ambities tijdens het allereerste jaarcongres in Madurodam, van 9.00 tot 13.30.  We gaan met elkaar in gesprek, delen ervaringen en zetten de eerste stappen om de toegankelijkheid van Den Haag te verbeteren. De bijeenkomst kan zowel live als op locatie worden bijgewoond. We hopen elkaar te inspireren en gezamenlijk tot concrete acties te komen. 

Enthousiast geworden? Meld u dan vooral snel aan. Op deze site vindt u verdere informatie over het programma, de routebeschrijving en het registratieformulier.

Aanmelden

Dit congres is bedoeld voor alle Haagse organisaties die een actieve bijdrage willen leveren aan een toegankelijke stad, voor iedereen die dat nodig heeft. Want wij geloven dat we allemaal wel iets kunnen doen én dat we samen nog veel meer kunnen bereiken. 

Onder 'aanmelden' vindt u het inschrijfformulier waar u uzelf kunt aanmelden voor het jaarcongres. Ook uw behoefte aan extra ondersteuning, of dieetwensen kunt u via het aanmeldformulier aan ons doorgeven. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, dan kunt u zich per mail afmelden. 

Wij zien u graag op 6 oktober om 09.00 uur in Madurodam, George Maduroplein 1 te Den Haag!

Met vriendelijke groeten,

De Alliantie Toegankelijk Den Haag

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren