Informatiebijeenkomst IJsseldijk Noord

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst van 6 oktober 2021

Stedin, Oasen, Glasdraad Krimpenerwaard en de gemeente Krimpenerwaard nodigen u uit om de ontwerptekeningen voor het nieuwe tracé van de gasleidingen, elektriciteitskabels, drinkwaterleidingen, glasvezel en de rioleringsbuizen te bekijken. 

Datum: 6 oktober 2021

Tijd: 19:30 - 21:00

Locatie: Kaasboerderij Hoogerwaard, Lageweg 45

 

Aanmelding is vereist

Voor een goede planning en vanwege de coronamaatregelen, vragen we u om u uiterlijk 22 september 2021 aan te melden voor de informatieavond. Vanwege de coronamaatregelen is er één persoon per adres welkom. Is het voor u niet mogelijk om alleen te komen? Of kunt u niet op 6 oktober? Neem telefonisch contact op via 14 0182. Ook om u telefonisch aan te melden kunt u bellen met 14 0182

 

Coronamaatregelen

Tijdens de bijeenkomst nemen we de regels van het RIVM in acht:

  • U kunt uw handen ontsmetten;
  • We houden 1,5 meter afstand;
  • We schudden geen handen.

Gedurende de voorbereiding houden we de regels van het RIVM in de gaten. Mochten de regels onverhoopt strenger worden, kunnen we ervoor kiezen om de informatieavond te annuleren. U krijgt dan zo snel mogelijk bericht per post of via e-mail. We zullen u dan een alternatief aanbieden.

 

Meer informatie

Heeft u vragen over de bijeenkomst? Of heeft u andere vragen met betrekking tot de kabels en leidingen in de IJsseldijk Noord? Neem gerust contact met ons op.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren