Samen bewegen in 2022

 

Hieronder zie je alle sportieve activiteiten die we voor 2022 organiseren.

Met het team on the move hebben wij het programma samengesteld op basis van variëteit qua activiteit (lichte tot zware inspanning) en verschillende locaties in ons werkgebied. Zo gaan we naar Thialf Heerenveen, de bossen bij Lage Vuursche, de Veluwe, Amsterdam en het strand bij Noordwijk.

Voor ieder wat wils. Uit de enquête bleek dat donderdag en zaterdag de meest populaire dagen zijn om iets te organiseren dus daar hebben wij rekening mee gehouden.
 

Eigen bijdrage

Goed om te weten dat voor alle medewerkers geen eigen bijdrage geldt bij de activiteiten voor komend jaar. Er zijn 3 activiteiten (fietsen, racketsports en obstacle run) waarbij je ook je partner kunt uitnodigen. Wel zo gezellig, maar om de kosten enigszins te beperken, vragen wij wel een eigen bijdrage van niet-collega's. Hierover volgt te zijner tijd meer informatie.

Nu vast aanmelden?

Kun je niet wachten en wil je je vandaag vast aanmelden voor één van de activiteiten? Klik dan HIER.

Zoals je van ons gewend bent, ontvang je voor alle evenementen ook separaat een uitnodiging in je mail met alle benodigde informatie, maar noteer vast de datum van de activiteit die jij niet wilt missen in je agenda. Zo kun je er altijd bij aanwezig zijn!

 

LET OP: Kantorenslag is verplaatst van 3 naar 10 september 2022.

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren