Kantorenslag aan zee!

 
We begonnen de zomervakantie op het water met ons personeelsfeest in Amsterdam en direct na de zomer zijn we weer bij en op het water te vinden, want we gaan met On the Move naar het strand van Noordwijk aan Zee!
 
Hier beleven we samen een leuke activiteit: kantorenslag! Het ultieme uitje waarbij teams met elkaar een sportieve strijd aan gaan.
 
Op zaterdag 10 september gaan wij naar Strandpaviljoen Vrijstaat Nederzandt, het gezelligste duintopje van Noordwijk. 
 
.

Programma

Vanaf 12.00 uur verzamelen we bij onze vestiging in Noordwijk. Van daaruit gaan we om 12.30 uur per bus naar het strandpaviljoen. Om 13.00 uur worden we bij het strandpaviljoen ontvangen met een broodje en een drankje. Na het welkomstwoord en de speluitleg kunnen de teams om 14.00 uur van start.
 
Er zijn verschillende activiteiten zoals beachvolleybal, een hindernisbaan en katapult schieten. Uiteindelijk zal een finalespel uitwijzen welk team er met de felbegeerde Kantorenslag Bokaal vandoor gaat. Welk team is het snelst? Het slimst? Het meest behendig? We gaan het beleven!
 
De prijsuitreiking vindt plaats rond 17.00 uur. Daarna genieten we samen van een overheerlijke BBQ . Om 19.00 uur is dan alweer het einde van het programma bereikt. De bus brengt ons om 19.15 uur weer terug naar de Jonckerweg in Noordwijk.
 

Teams

Er is plek voor maximaal 12 teams. Per team kunnen 8-10 personen meedoen. Je kunt een team samenstellen per locatie, maar er kunnen ook samengestelde teams worden gevormd. 

Vind jij het leuk om hieraan mee te doen? Meld je dan aan als individu of als team vóór 28 juli a.s.
Heb je al een team gevormd, vermeld dan de teamnaam op het formulier. Let op: het team kan uit maximaal 10 personen bestaan.

P.S. aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden.

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren