Leren zichtbaar maken in de klas

Leren zichtbaar maken in de klas

Leren zichtbaar maken in de klas

Professor John Hattie en Dr. Shirley Clarke

Dit jaar verwelkomen we naast prof. John Hattie ook Dr. Shirley Clarke als gastspreker op het Leren zichtbaar maken congres. Samen maken ze nog concreter hoe Leren zichtbaar maken eruit kan zien in de klas.  Hoe betrek je leerlingen, wat is goede feedback en wat is een zichtbaar lerende leraar?  Dat zijn vragen die worden beantwoord tijdens het congres. 

 

Bent u geïnteresseerd in de uitkomsten van de onderzoeken die prof. John Hattie deed, én hoe die kunnen worden vertaald naar de praktijk? Dan is dit congres echt iets voor u. Uiteraard zijn er ook dit jaar sessies voor startende en meer ervaren Leren zichtbaar maken-deelnemers. U kiest zelf uw route.

 

Komt u met een groep? Iedere 6e persoon krijgt 50% korting op de entree.

 

Keuzeprogramma 7 november

Op donderdag 7 november kunt u een training (de nieuwe Grondslag)  volgen waarin u kennismaakt met Leren zichtbaar maken, of uw kennis op een specifiek onderdeel van Leren zichtbaar maken verder verdiept.

 

Keuzeprogramma 8 november

Naast het plenaire programma kunt u op vrijdag 8 november verschillende Routes volgen. Een Route leidt u langs een onderwerp waarbij u zowel de basis (in ronde 1) als de verdiepende stappen (in ronde 2) doorloopt. 

U kunt uiteraard ook uw eigen programma samenstellen  in de vrije keuze.

 

Lees hier de omschrijving van de Routes en de vrije keuzes.

Totaal: € 0,00

Inclusief € 0,00 BTW

Deze studiedag is gericht op het verwerven en op peil houden van kennis en vaardigheden in je (onderwijs)beroep en daarom vrijgesteld van BTW.
workshopregistratie
 workshopregistratie