LSH PPS dag 2022

Na een succesvolle online editie heten wij u op dinsdag 22 maart 2022 weer van harte welkom in de Jaarbeurs Utrecht. Dan organiseren ZonMw en Health~Holland de zevende editie van de Life Sciences & Health Publiek-Private Samenwerking dag (LSH PPS dag). Ook dit keer informeren we u over de activiteiten in de sector en is er de gelegenheid om nieuwe partners te ontmoeten. Bent u er ook dit jaar weer bij?

Thema: transitie in gezondheid en zorg

"Innovatie door co-creatie"

De LSH PPS dag staat geheel in het teken van publiek-private samenwerking rondom maatschappelijk relevante thema’s uit de Life Sciences & Health sector. Wereldwijd staan wij voor grote maatschappelijke uitdagingen rondom de transitie in gezondheid en zorg. Deze uitdagingen kunnen wij alleen aangaan door krachten te bundelen en innovatieve oplossingen te ontwikkelen. De LSH PPS dag is dé ideale mogelijkheid om elkaar hiervoor op te zoeken. 

Aanmelden LSH PPS dag

Wilt u aanwezig zijn bij deze editie van de LSH PPS dag? Noteer dinsdag 22 maart van 12:00 - 18:00 uur in uw agenda en meld u aan voor dit gratis evenement. Wij kijken uit naar uw aanwezigheid op dinsdag 22 maart 2022 in Utrecht!

Wij houden uiteraard rekening met eventuele corona-maatregelen. Mocht het evenement onverhoopt niet fysiek kunnen plaatsvinden, dan informeren wij u hier tijdig over. Indien u vragen heeft, kunt u mailen naar: pps@zonmw.nl.

Programma

We trappen de dag af met een ontvangst en een lunch, waarbij u de mogelijkheid heeft om te netwerken. Hierna openen Véronique Timmerhuis (directeur ZonMw) en Nico van Meeteren (directeur Health~Holland) het plenaire deel. Vervolgens neemt Lea Bouwmeester als keynote speaker ons mee in haar inspirerende verhaal rondom de transitie in gezondheid en zorg.

Bekijk het hele programma

Hierna volgen twee rondes vol met interessante sessies waarin we uitgebreid aandacht besteden aan de volgende thema’s:

Sessieronde 1

  • Een Alzheimer bloedtest ontwikkelen: hoe werken publieke en private partners samen?
  • Citizen Science: burgergedreven onderzoek
  • De weg naar het starten van een publiek-private samenwerking
  • SET-up: geleerde lessen over opschaling van e-health

Sessieronde 2

  • Co-creatie in de wijk: de burgerstem aan de bestuurstafel
  • Inspireren met impact
  • Toekomstbeelden in actie: meedoen en ertoe doen met iedereen
  • Zorg voor innoveren X Zorginnovatie.nl: hoe innoveer je samen?

Lees meer over deze sessies

Centraal staat hoe u vanuit uw organisatie kunt samenwerken op deze verschillende thema’s. Waar liggen kansen en mogelijkheden voor onderzoek en ontwikkeling? Voor antwoord op deze en meerdere vragen kunt u terecht bij deze editie van de LSH PPS dag. Uiteraard sluiten we de dag af met de subsidie-estafette en een borrel met heerlijke hapjes en drankjes.

Terugblik LSH PPS dag 2021

Bent u benieuwd hoe de online editie van vorig jaar is verlopen? Een korte terugblik hiervan en de individuele sessies leest u op de website van ZonMw.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren