Bas Leerink

Bas Leerink is sinds 2015 lid van de Raad voor Volksgezondheid & Samenleving. Daarnaast is hij sinds een aantal jaren partner en leider van de zorgpraktijk bij IG&H. Daar richt hij zich op de acute zorg, ziekenhuisstrategie en transformatie, regionale samenwerking, digitale transformatie bij medische technologiebedrijven en consolidatie en innovatie bij aanbieders van diagnostiek. Tijdens het Maatschappelijk Café zal Leerink de belangrijkste knelpunten in het huidige vaccinatiestelsel bespreken aan de hand van het RVS-rapport ‘Het vaccinatiestelsel in Nederland nader verkend’. 

 

 

Jolanda Hoefnagel
Jolanda Hoefnagel is als Arts Maatschappij en Gezondheid, profiel infectieziektebestrijding, al vele jaren actief in de vaccinatiewereld. Naast haar werk bij GGD Gelderland-Zuid is zij is lid van de Werkgroep Artsen Vaccinaties (WAV), onderdeel van de beroepsgroep van artsen Infectieziektebestrijding (NVIB), en is zij lid van de Kleine Werkgroep van het Landelijk Centrum Reizigersadvisering (LCR). Jolanda zet zich graag in voor vaccinatiezorg voor bijzondere groepen zoals mensen met een afweerstoornis. Zij zal tijdens het Maatschappelijk Café haar perspectief geven op de knelpunten in de uitvoering van het Nederlandse vaccinatiebeleid.

 

 

Annemiek Verkamman

Annemiek Verkamman is managing director van HollandBio, de belangenvereniging van biotech bedrijven in Nederland. HollandBio vertegenwoordigt en verbindt biotech bedrijven in Nederland, met als doel om samen maximaal bij te dragen aan een gezonde en duurzame samenleving. Tijdens het Maatschappelijk Café zal Verkamman ingaan op de huidige knelpunten voor het ontwikkelen van de vaccins van morgen. 

 

 

Jelle Doosje 

Jelle Doosje is directeur van het Landelijke Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Hij houdt zich vooral bezig met de kwaliteit- en kennisontwikkeling van de medische reizigersadvisering, preventie (van import) van tropische ziekten en monitoring van epidemieën in het buitenland. Hoe wordt de beoordeling, uitvoer en communicatie over reizigersvaccinaties georganiseerd, en wat kunnen wij daarvan leren? Doosje zal hier dieper op ingaan tijdens het Maatschappelijk Café.

 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren