Maatschappelijk Café: Life Sciences & Health, een metropool binnen de provincies


Ruim 100 jaar geleden werden de eerste medicijnen geproduceerd in Oss. Nu, een eeuw later, werken er ruim 65.000 mensen in de geneesmiddelensector én is het een opleidingsinstituut voor vele studenten. De LSH-branche levert een waardevolle bijdrage aan de samenleving. Provincies spelen een sleutelrol in dit succes. 

Amgen, Janssen en MSD zijn als grote, innovatieve bedrijven betrokken bij de ontwikkeling van de regio waar ze gevestigd zijn. Met de Provinciale Statenverkiezingen in aantocht slaan zij de handen ineen om de verbinding te maken tussen hun activiteiten en het provinciale ecosysteem. Wat is de impact op onder meer de economie, innovatie en werkgelegenheid? 

Dit bespreken we tijdens het Maatschappelijk Café op vrijdag 10 maart. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze bijeenkomst. Verschillende interessante sprekers zullen een presentatie geven, waarna u wordt uitgedaagd te stemmen en te debatteren tijdens het Lagerhuisdebat, dat hierop volgt. Tijdens de netwerkborrel kunt u de discussie voortzetten. 

Zien we u hier?

Het Maatschappelijk Café zal plaatsvinden op vrijdag 10 maart van 14:00 tot 17:00 met aansluitend een netwerkborrel in het Pivot Park te Oss. U kunt zich eenvoudig aanmelden via het aanmeldformulier. We kijken uit naar uw komst! 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren