Symposium Positieve Gezondheid binnen de kindergeneeskunde

Dinsdag 16 april 2024 | Rabobank Utrecht | 10:00 - 16:00 uur

Een primeur! Make-A-Wish Nederland en Institute for Positive Health (iPH) bundelen hun krachten voor een zeer interessant wetenschappelijk symposium dat je niet mag missen: 

Is er een medicijn voor veerkracht?

Ben je een zorgprofessional en werk je met kinderen? Dan mag je dit niet missen, want we hebben een boeiend en interactief programma voor je in petto, met o.a. Machteld Huber, Marcel Levi en een speciaal item met Piet Leroy. Dat alles uiteraard met een vleugje magie van Make-A-Wish! Bekijk hier het complete programma.

Enthousiast?

Meld je dan aan! Dat kan via deze link

Voor dit symposium ontvang je accreditatiepunten

De kosten bedragen EUR 50,-.

Waarom dit symposium?

Een kind is meer dan alleen zijn ziekte. Gelukkig is daar steeds meer aandacht voor binnen de zorg.

Het gedachtegoed rondom Positieve Gezondheid is al langer bekend, maar er is nog nooit een symposium georganiseerd over Positieve Gezondheid specifiek gericht op het kind. Make-A-Wish bestaat dit jaar 35 jaar en weet inmiddels als geen ander wat positieve emoties en het teruggeven van regie doen met de veerkracht van kinderen.

Tijdens het symposium gaan we dieper in op de effecten van alle psychologische factoren rondom de gezondheid bij kinderen. Het bijzondere programma en belangrijke sprekers geven je kennis, inspiratie en nieuwe inzichten. Uiteraard zal dit alles plaatsvinden met een beetje magie van Make-A-Wish.

Is dit voor mij interessant?

Jazeker! Het is een symposium voor een brede doelgroep: artsen, verpleegkundigen, medisch pedagogisch zorgverleners, verpleegkundig specialisten, maatschappelijk werkers, thuiszorgverpleegkundigen en iedere andere professional met interesse in dit onderwerp.

Het symposium wordt in samenwerking met Institute for Positive Health (iPH) georganiseerd. Grondlegger van de Positieve Gezondheid in Nederland is opgericht door Machteld Huber. Wij zijn vereerd en dankbaar dat Machteld op het symposium zal spreken. 

    

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren