Beste melkveehoud(st)er,

Op dit moment is er veel aandacht voor het GLB, met name over de nieuwe eco-regeling. Veel berekening zijn er al gemaakt hoe tot een puntenscore gekomen kan worden, waarmee zilver of goud kan worden gehaald. Dit kan op verschillende manieren: een langere weideperiode, eiwitgewassen of grasland met klaver of kruiden.

Op dinsdag 14 februari organiseert Agrifirm een informatieavond waarin vooral wordt ingegaan op de praktische kant van de keuzes die te maken zijn. Waar moet je rekening mee houden wanneer je luzerne gaat telen of veldbonen? Hoe moet je met kruidenrijk grasland om gaan en hoe bemest je gras-klaver?

Aan het begin van de avond zal Jonathan Teune, adviseur mest en mineralen bij Agrifirm Exlan ons kort meenemen in wat de Eco-regeling inhoudt en welke keuzes er te maken zijn. Vervolgens zal Marcel Gerritsen, Specialist Ruwvoermanagement de praktische kant van de verschillende teelten en mogelijkheden toelichten.

We hopen op een praktische avond waar voldoende ruimte voor vragen zal zijn. Als u op de aanmeldknop klikt, komt u op de informatiepagina terecht. Daar vind u alle verdere informatie (in het menu aan de linkerkant). 

Graag tot ziens!

Namens de rundveeadviseurs en de specialisten van Agrifirm Exlan,

Remco Fuite, adviseur Rundvee, Agrifirm

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren