Toekomst van de Methode Heijkoop​​​​​​​​​

Vrijdag 21 juni 2024 | Nieuw Salem, Driebergen

Ontdek hoe jij het verschil kunt maken in het leven van kwetsbare mensen

Zet vrijdag 21 juni 2024 in je agenda voor een inspirerende dag die in het teken staat van de Methode Heijkoop. We komen samen in Driebergen om te leren, te delen en te groeien.

Waarom deze dag?

Deze bijeenkomst is een kans om dieper in te gaan op enkele essentiële vragen over de toekomst en de kern van de Methode Heijkoop. Zeker na het overlijden van Jacques Heijkoop in oktober 2023.

Je zult (her-)ontdekken hoe deze methode blijft bijdragen aan een hogere kwaliteit van leven voor kwetsbare mensen en wat het voor jou kan betekenen. We duiken ook in de praktische toepassing van de vijf verschillende instrumenten die centraal staan binnen deze aanpak.

Ervaar hoe de Methode Heijkoop jou in staat stelt om nauwkeuriger aan te sluiten, je aan te passen en af te stemmen op de behoeften van anderen, wat resulteert in een versterkt zelf- en wederzijds vertrouwen.

Het vergroot je sensitiviteit en responsiviteit, essentieel voor een diepere connectie.

Voor wie?

Van ervaren professionals en ervaringsdeskundigen, tot nieuwkomers en geïnteresseerden; deze interactieve bijeenkomst biedt voor ieder wat wils. We moedigen iedereen die een opleiding bij de Heijkoop Academy heeft gevolgd, of interesse heeft in de methode, aan om deel te nemen. Nog leuker als je een collega of bekende meeneemt, en de ervaring samen deelt.

Het programma is zorgvuldig samengesteld om zowel geïnteresseerden, beginners als gevorderden te verwelkomen en te inspireren.

Succesfactoren van deze bijeenkomst

We streven ernaar dat elke deelnemer het congres verlaat met nieuwe kennis, praktische vaardigheden, en een hernieuwde houding ten opzichte van de Methode Heijkoop. Van het luisteren naar persoonlijke verhalen tot het begrijpen van het unieke van iedere cliënt; deze dag is geslaagd als je naar huis gaat met concrete handvatten, een breder netwerk en de motivatie om de methode verder te verkennen en toe te passen.

Verwacht een dynamische mix van activiteiten die je niet alleen aan het denken zetten, maar je ook fysiek in beweging brengen. In de geest van Jacques Heijkoop creëren we een platform voor echte uitwisseling - vragen stellen, persoonlijke inzichten delen en samen nieuwe ervaringen opdoen.

Het programma biedt een evenwichtige afwisseling van luisteren, interactie, beweging, en reflectie waardoor je de Methode Heijkoop op een levendige en persoonlijke manier ervaart.

Uitgelichte sprekers

Programma

Deze bijeenkomst is jouw kans om deel uit te maken van een betrokken groep professionals die zich inzet voor de verbetering van het leven van kwetsbare mensen.

Meld je aan en word een essentieel onderdeel van de toekomst van de Methode Heijkoop.

Locatie

Zalencentrum Nieuw Salem

De Lei 86

Driebergen-Rijsenburg

Beperkte parkeermogelijkheden in de directe omgeving van Nieuw Salem.

Mochten alle parkeerplekken vol zijn, kun je naast de Brandweerkazerne het bordje "P Sparrendaal" volgen. Daar is altijd voldoende plek.

Probeer met het openbaar vervoer te reizen.

Of carpool gezellig met een paar andere deelnemers.

Deze locatie is bijzonder goed bereikbaar via openbaar vervoer.

OV-fiets op NS station Driebergen/Zeist verkrijgbaar.

Of even met buslijn 50, Halte Traay.

Toekomst van de Methode Heijkoop

Vrijdag 21 juni 2024 | Nieuw Salem, Driebergen

tVoor meer informatie of vragen:

info@heijkoop.nu of +31 6 51165967

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren