Het Akoesticum

Nieuwe Kazernelaan 2-D
6711 JC Ede
Nederland

Website: http://www.akoesticum.org

Openbaar vervoer

Akoesticum is slechts 5 minuten lopen van/naar station Ede Wageningen.
Loop via perron 1b het station uit (centrum-zijde) en volg het pad over een viaduct naar het voormalige kazerneterrein. Het eerste gebouw is Akoesticum. Je hebt géén fiets of taxi nodig.

Routebeschrijving auto

Let op! Voorkom dat je gaat dwalen. Zoek binnen je navigatiesysteem/Google Maps op naam [Akoesticum], niet op postcode/adres.

Volg deze aanwijzingen:

  • Vanaf de N224 – Arnhem/Apeldoorn – via de Nieuwe Kazernelaan
    Sla linksaf in de bocht, daar waar de weg overgaat in de Eikenlaan. Je rijdt nu het voormalige kazerneterrein op. Volg de bruine borden Akoesticum naar de (gratis) parkeerplaats, achter het gebouw. De ingang bevindt zich aan de voorzijde.
  • Vanaf de A12 Utrecht/Ede (afrit 24) – via de Eikenlaan
    Sla rechtsaf in de bocht, daar waar de weg overgaat in de Nieuwe Kazernelaan. Je rijdt nu het voormalige kazerneterrein op. Volg de bruine borden Akoesticum naar de (gratis) parkeerplaats, achter het gebouw. Oplaadpalen aanwezig. De ingang bevindt zich aan de voorzijde.

Overnachten

Het is ook mogelijk om in het Akoesticum te overnachten, zie deze website voor de mogelijkheden. Neem zelf contact met het Akoesticum op als je hier een kamer wilt reserveren.

Ook in de buurt van het Akoesticum zijn verschillende hotels te vinden waar je de nacht van tevoren of achteraf kunt verblijven.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren