Aanmelden

 

UPDATE: Aanmelden kan tot uiterlijk 16 mei. Aangezien de groepsboeking voor hotels vol zit, zullen wij bij uw inschrijving eerst controleren of het nog mogelijk is kamers voor u te boeken alvorens uw inschrijving te bevestigen. 

 

Leuk dat u met ons mee gaat op de Life Sciences & Health missie naar Zuid-Duitsland. Dit is een vrij uitgebreid formulier, maar door het in te vullen maakt u uw inschrijving in één keer helemaal in orde: contactgegevens, facturering, boekingen van reis- en verblijf én informatie met betrekking tot de 1on1 matchmaking zijn inbegrepen.

Bent u de tweede persoon die zich namens uw bedrijf inschrijft? Laat dan de open invulvelden leeg, of plaats er een -. 
 

Voorwaarden bij inschrijving

Max. twee vertegenwoordigers per bedrijf, doelgroep: CEO/CTO/COO/Hoofd R&D en Sr. Business Development / en Sales Managers. Aanmeldingen op basis van first-come first-served. Er geldt een maximum van 20 bedrijven voor deze missie, waar we niet overheen kunnen. De organiserende partijen behouden zicht het recht voor om deelnemers uit te sluiten van deelname aan de reis wanneer zij in haar ogen niet binnen het beoogde profiel passen.
 

Vult u svp onderstaand aanmeldformulier volledig in. Het formulier is in vier delen opgedeeld:

1. Algemene persoons- en bedrijfsinformatie

2. Bedrijfsprofiel: informatie die gebruikt wordt om inzicht te krijgen in uw doelen m.b.t. de missie en die gebruikt wordt voor matchmaking;

3. Gegevens die ons reisbureau nodig heeft voor het maken van uw boeking;

4. Factuurgegevens.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

 

Let op: Na aanmelding kunnen uw naam, bedrijfsgegevens en bedrijfsprofiel worden gedeeld met derden voor organisatorische doeleinden (bijvoorbeeld voor de matchmaking of het boeken van uw reis). Wij zullen nooit uw contactgegevens met derden delen zonder uw voorafgaande schriftelijke toestemming. Ook kunnen de organiserende partijen u in de toekomst benaderen met soortelijke activiteiten gericht op internationale handelsbevordering of innovatiesamenwerking.

Algemene gegevens ten behoeve van uw inschrijving

Bedrijfsgegevens

Uw persoonlijke informatie

Bedrijfsprofiel: informatie ten behoeve van de inhoud van de missie
Onderstaande vragen geven de organisatie meer inzicht in wat u wilt bereiken tijdens de missie. Bovendien zal informatie die u in deze sectie geeft gebruikt worden door onze partners in Duitsland voor matchmakingdoeleinden. Hoe uitgebreider u onderstaande vragen beantwoordt, hoe beter wij rekening met uw wensen kunnen houden. Wij verzoeken de vragen in het Engels te beantwoorden.

Gegevens ten behoeve van uw boeking

Ons reisbureau Martime Travel Serice zal, in overleg met u, kostenloos uw reis en verblijf voor u regelen. Wij hebben onderstaande gegevens nodig om uw boeking in orde te maken. Wij vragen u dus om onderstaande zorgvuldig en naar waarheid in te vullen! Het spreekt voor zich dat wij hier strikt vertrouwelijk mee omgaan.

Geeft u er toch de voorkeur aan om paspoortgegevens direct aan het reisbureau door te gaan, dan kan dat ook. Laat onderstaande vragen dan open en neemt u svp contact op met Veronique of Berdine van MTS: veronique@maritimetravel.nl of berdine@maritimetravel.nl

Wij raden u om logistieke redenen ten zeerste aan uw reis en verblijf door MTS te laten regelen. Wilt u hier toch geen gebruik van maken? Vink dan onderstaande vinkje aan.

Factuurgegevens

​Onderstaande gegevens worden gebruikt voor het factureren van uw deelnamekosten en, indien u dit afneemt, het reis- en verblijfspakket. Let op: uw deelname is pas definitief als het deelnamebedrag is voldaan.

Voor vragen over reis en verblijf kunt u terecht bij Veronique of Berdine van MTS: veronique@maritimetravel.nl of berdine@maritimetravel.nl