Robots in Business

 

De arbeidsmarkt is al krap, maar het groeiende personeelstekort geldt helemaal voor zware, saaie of gevaarlijke banen. Robots worden dan ook steeds vaker ingezet in Nederland. Niet eens zozeer om mensen te vervangen, maar vooral ook hoe je mensen kunt ondersteunen. 

Maar hoe implementeer je nieuwe innovaties in je bedrijf? En hoe zorg je ervoor dat je werknemers en processen soepel meegaan in deze transitie? Het Robots in Business-event van RoboHouse biedt jou de kans om inzicht te krijgen in de ervaringen van koplopers uit onze industrie. Leer van grote organisaties als Albert Heijn en Heineken, en maak met hun kennis ook jouw bedrijf toekomstbestendig.

 

Programma
Het event op vrijdag 17 november 2023 duurt van 12.00 tot 18.00 uur.

De keynote speakers tijdens het plenaire programma zijn onder andere:
Magne Setnes – Chief Supply Chain Officer Heineken
Koen Wolters - Director Architecture, Stores & Supply Chain Technology Platform Albert Heijn
Dirk Schraven – Executive Board Member Innovation Erasmus MC

Na de plenaire opening gaan de deelnemers uiteen in break-outs, waarin je onder andere kennis kunt maken met de volgende thema’s en organisaties:

Slim produceren – TNO
Hoogopgeleid personeel waarvoor de pensioenleeftijd nadert, hoe ga jij dit gat opvullen in deze arbeidsmarkt? Digitale ondersteuning biedt kansen voor medewerkers met minder ervaring of technische skills. Hoe doe je dat?

De slimme brouwerij – Heineken
Hoe kun je het werk van medewerkers binnen een brouwerij veiliger en eenvoudiger maken? En hoe kun je technologie gebruiken om kwaliteitscontrole of het verhelpen van storingen eenvoudiger te maken?

Winkel van de toekomst - Ahold Delhaize/Albert Heijn
Hoe kun je order-picken in de winkel automatiseren, waarbij kunstmatige intelligentie rekening houdt met zoveel verschillende producten, verpakkingen en factoren op de werkvloer? Albert Heijn investeert enorm in tech, data en digital.

Autonome kas - TU Delft
Hoe verander je een volledige industrie? De tuinbouw heeft veel gastarbeiders en het werken met organische/levende objecten is moeilijk te automatiseren. High-tech oplossingen bieden verlichting van de zware arbeidsomstandigheden in warme kassen.

Bovenstaande organisaties zullen hun nieuwste technologieën demonstreren, en vertellen over de uitdagingen waar zij mee te maken hebben.

 

 

 


Zie hieronder een preview van het evenement:

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren