Curriculum
MPN patiënt in beeld

"Implementatie patiëntgerichte consultvoering in de dagelijkse praktijk"


Maatschappelijke veranderingen en de rol van de specialist binnen het ziekenhuis vragen om ontwikkeling en aanscherping van competenties zoals patiëntgerichte consultvoering en de implementatie van veranderingen in de praktijk.

Deze drie modules zijn speciaal ontwikkeld voor hematologen die meer verdieping zoeken binnen deze domeinen; gebaseerd op beproefde modellen en direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk.

Tijdens de geaccrediteerde bijeenkomsten ga je op interactieve wijze aan de slag met instrumenten die je helpen een nog beter beeld te krijgen van de impact van ziekte op de kwaliteit van leven van je MPN patiënten.

Onder leiding van een professionele trainer wordt er o.a. getraind op het gericht inzetten van PROMs op basis van de MPN-SAF vragenlijst ter ondersteuning van patiëntgerichte consultvoering.

Daarnaast krijg je nieuwe inzichten en praktische tips waarmee je samen je MPN patiënt tot een actief lid maakt van zijn eigen behandelteam.

Het belangrijkste instrument dat wij hebben om invloed uit te oefenen op het gedrag van anderen is ons eigen gedrag en de manier waarop we communiceren.

We zullen aandacht schenken aan onze uiteenlopende gedragsvoorkeuren en het beter kunnen afstemmen van je gedrag op anderen.
Tenslotte is er aandacht voor factoren die een gewilde verandering helpen borgen.

 

 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren