Eventbrite is hard getroffen door de corona crisis en heeft aangekondigd dat zij het Nederlandse kantoor in Amsterdam zullen sluiten. De Nederlandse support en sales afdeling komen te vervallen. Gelukkig zijn er een hoop andere alternatieven voor eventregistratie op de Nederlandse markt. Waaronder aanmelder.nl. Ben je op zoek naar een nieuwe partner voor event software? Meld je dan nu vrijblijvend aan en bekijk aanmelder.nl.

Eventbrite en nog meer

Corona zorgt voor grote klappen in de eventbranche. Nu veel grote events wereldwijd tijdelijk komen te vervallen ligt een groot deel van de branche stil.   Ze staan voor onzekere tijden. Eventbrite heeft daarom besloten om banen te schrappen en kantoren te sluiten. Al blijft de software zoals je het kent bestaan, hierdoor vallen je vertrouwde sales en support contacten weg. aanmelder.nl is een uitstekend alternatief voor event registratie, ticketing en communicatie. Als specialist op de zakelijke evenementenmarkt bieden wij ook nog eens extra mogelijkheden t.o.v. Eventbrite.

Registratiesoftware

aanmelder.nl biedt net Eventbrite registratiesoftware voor jouw evenement. De software is eenvoudig te gebruiken en in enkele minuten stel je een registratieformulier samen. Verkoop je tickets? Zet dan een ticketmodule op waar niet alleen de verkoop van je tickets snel geregeld is maar ook de financiële administratie deels wordt geautomatiseerd. Je registratieformulier en overige informatie voor je evenement plaats je op de event website van aanmelder.nl of embed je op je eigen website. Zo is alles rondom registratie en communicatie voor je evenement eenvoudig en snel geregeld.

Nog veel meer features voor jouw evenement

Benieuwd naar wat aanmelder.nl nog meer kan? Bekijk onze volledige featurelijst. aanmelder.nl bevat specifieke features op basis van jouw organisatie type en behoeftes. Zo kun je kiezen voor de add-on financiële administratie, abstract handeling en onze on-site in-check service Event Check-in. Daarnaast verstuur je via verschillende communicatiekanalen updates en informatie over je evenement naar je deelnemers.

Van Eventbrite naar aanmelder.nl

Gebruik je nu Eventbrite voor je evenementen en ben je op zoek naar een nieuwe partner? Wij helpen je bij het onboarding. Benieuwd naar de gebruisksvriendelijkheid van aanmelder.nl? Meld je dan vrijblijvend aan en test onze software.

 

Deelnemeromgeving

Deelnemeromgeving Mei 2021 Deelnemers kunnen nu inloggen...