Jouw registratie nu altijd automatisch laten sluiten

Als evenementenorganisator moet jij je kunnen focussen op de inhoud en de kwaliteit van jouw evenement. Door delen van jouw registratieproces te automatiseren houd jij tijd en energie over voor de belangrijke zaken. Daarom zorgt aanmelder.nl’s Event Management er vanaf nu voor dat jouw evenement registratie automatisch sluit na afloop van jouw laatste evenementdatum. Dat is weer een actie minder voor op jouw to-do lijst.

Vele zijn al bekend met de optie om de evenementenregistratie automatisch op een vooraf ingestelde datum te laten sluiten. Vanaf nu wordt deze functie standaard geactiveerd, waardoor de registratie automatisch wordt gesloten aan het einde van jouw laatste evenement dag. Zo kan jij erop vertrouwen dat er niet per ongeluk nog aanmeldingen binnen komen voor je evenement als deze al afgelopen is.

Wil je de registratie toch iets eerder of later sluiten? Geen probleem! Op ieder moment kan je de instellingen van de automatische sluiting handmatig aanpassen. Zo kan je volop profiteren van automatisering, maar wel op jouw voorwaarden.

Ben je nieuwsgierig hoe deze functie werkt voor jouw evenement? Neem dan een kijkje in de kennisbank.

 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Houd de nieuwsbrief, het LinkedIn-kanaal van aanmelder.nl en/of de ‘New features – Event Management’ blog categorie in de gaten voor de laatste updates.