Event Registratie

Voorbeeld uitnodiging event

Wil je een professionele uitnodiging sturen voor je event? Wij leveren voorbeelden en templates om direct indruk te maken met je event uitnodiging. Zo garanderen we voor jouw een hoge event opkomst.

Ontvang voorbeelden en templates om jouw uitnodigingen voor evenementen een professionele uitstraling te geven en de opkomst te verhogen. Met onze Event Management tool ervaar je hoe gemakkelijk het is om indrukwekkende uitnodigingen te creëren die de aandacht trekken van potentiële deelnemers.

Voorbeeld van een uitnodiging voor een event

Je gaat een uitnodiging opmaken voor je evenement en alle deelnemers. Je hebt een goede voorbeeld tekst en opmaak nodig om op het netvlies van de genodigden te komen. Wij maken het zo eenvoudig mogelijk om vanuit een voorbeeld uitnodiging in enkele minuten je uitnodiging op te maken en te versturen.

Voorbeeld e-mail uitnodiging

Bij het aanmaken van een uitnodiging in aanmelder.nl krijg je de hulp van onze ontwerp-tool. De e-mail uitnodiging is opgesplitst in enkele blokken waar je tekst en plaatjes kan toevoegen. Er staat standaard al een aanhef in de uitnodiging die vervangen wordt door de naam van jouw genodigde. Daar hoef je niets voor te doen.

Uitnodiging tekst en opmaak

Als je de tekst en opmaak hebt aangepast aan de huisstijl van jouw zakelijk evenement is je e-mail uitnodiging klaar. Maar voordat je hem opstuurt aan alle contacten, wil je wel eerst weten of de uitnodiging van jouw evenement helemaal in goede orde aankomt. Je kan je e-mailuitnodiging dan eenvoudig naar jezelf of een collega opsturen als voorbeeld. Vervangingen in de uitnodiging, zoals de aanhef of de contactgroep worden dan ook direct goed gezet. Je krijgt dus een zo echt mogelijk voorbeeld van hoe de uitnodiging straks ontvangen wordt.

IFrame

Voorbeeld uitnodiging van andere events

Neem vooral contact met ons op, om gebruik te maken van onze ervaring met effectieve en professionele uitnodigingen. Wij delen graag enkele voorbeeld uitnodigingen met je. Met aanmelder.nl zijn namelijk al meer dan 19.000 evenementen georganiseerd, en die expertise delen we graag.

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Enterprise.

De  software van aanmelder.nl helpt jou bij de organisatie van een evenement. Wij streven er naar om onze software zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Zo heb je geen hulp of instructie nodig en kun je zelf snel aan de slag.

Benieuwd naar aanmelder.nl? Start de trial en maak vrijblijvend gebruik van alle mogelijkheden binnen de software.

 

Organiseer je binnenkort een evenement? Probeer dan nu aanmelder.nl gratis uit! Onze tools maken het organiseren van evenementen een stuk eenvoudiger. Registreer je vandaag nog voor onze 14-daagse gratis proefperiode en ontdek hoe aanmelder.nl jou kan helpen bij het beheren van uitnodigingen, registraties, betalingen en feedback van deelnemers.