Nieuw: Backstage de podcast

07 juni 2021

Met trots presenteren wij Backstage: de podcast voor de zakelijke evenementenbranche. We gaan backstage bij zakelijke evenementen. Wat moet er achter de schermen gebeuren om een superstrak evenement neer te zetten? We gaan elke eerste vrijdag van de maand met experts in gesprek over trends, ontwikkelingen en hun ervaringen in het vak. Want aanmelder.nl heeft een missie: samen slimmer worden!

Vooral tijdens online evenementen is het erg gemakkelijk om afgeleid te raken: even een koffietje pakken, ondertussen een mailtje beantwoorden. Creativiteit en interactie zijn daarom key om je gasten te boeien en betrekken. Luister mee om te horen hoe je dat voor elkaar krijgt!

Aflevering 4

De vierde aflevering van Backstage staat live. Sjoerd Weikamp en Thierry Aartsen (VVD) gaan met elkaar in gesprek over de maatregelen en het (gebrek) in communicatie van de overheid. Iemand met invloed op de regels, naast iemand die de branche representeert. De verschillende werelden van deze mannen, leveren een interessant gesprek op over kritieke onderwerpen als de Grand Prix in Zandvoort, een toekomst met Testen voor Toegang en de heropening van de zakelijke event branche.

Op je favoriete platform

Beluister Backstage op jouw favoriete podcast kanaal.

Veel luisterplezier!

Aflevering 3

Deze maand hebben we het met onze experts Pascal Bosmann en Sascha van der Velden – Bosmann over een specifiek gedeelte van zakelijke events. Namelijk: dagvoorzitterschap en video editing!  Zij vertellen over hun visie op hybride events.

Er worden heel wat geheimen prijs gegeven:

  • de kosten van een online productie.
  • hoe het is om als stel samen te werken.
  • het belang van embodied cognition.

Pascal neemt alle stress over techniek bij je weg, en Sascha zorgt ervoor dat je publiek betrokken blijft.

Aflevering 2

Voor inspirerende eventmarketing en contentstrategie moet je bij Melanie Westdijk & Samira Salman zijn. Viviën Vos ging bij deze dames van de Event Planner Academy backstage en kreeg tips voor minstens een jaar lang content rondom je event!

Nooit meer inspiratieloos over wat je moet posten dus. En na deze podcast maak jij ook écht waardevolle posts, want de tenenkrommende frustraties vliegen je om de oren. Met de bijbehorende oplossingen.

Aflevering 1

In de eerste aflevering spreekt Vivien met corporate event planner en schrijver Laurent Lootens en cabaretier filisoof Paul Smit. We horen hoe je creativiteit in je brein aanwakkert. wat de eigenschappen zijn van een goede eventplanner en hoe je ervoor zorgt dat je je gasten blijft verrassen.