Badge sticker printing voor events

Deelnemers van events inchecken én direct gepersonaliseerde badges printen. Het aanmelder.nl team in Delft ontwikkelde deze unieke service om de ontvangst van events professioneel te laten verlopen.

aanmelder.nl ken je als online registratietool voor zakelijke evenementen en congressen. Onze developers ontwikkelden de Event Check-in dienst: on-site check in tijdens het evenement en badge sticker printing.

Check-in en badge-printing op een rij:

  • Registratie met QR-code, barcode of naam
  • Check-in met ticket, mobiel, persoonlijke code of naam
  • Check-in voor niet geregistreerden
  • Ter plaatse badges printen
  • Badge printing in verschillende formaten
  • Badgehouders meegeleverd
  • Lanyards meegeleverd

Badge printing station

Ieder check-in station bestaat uit een een tablet en printer. We denken graag mee over de benodigde hoeveelheid stations om te zorgen voor een snelle doorstroming op jouw evenement. We komen de check-in-balie persoonlijk plaatsen en geven een instructie aan de hosts. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kleurenbadge printing

De toegang wordt geregistreerd zodra de code van de deelnemer gescand is. Vervolgens wordt er direct een kleurenbadge geprint.

Snelle badge printing zonder wachtrijen

Het proces van badge printing duurt niet langer dan 6 seconde per deelnemer. Dit zorgt voor een vlotte en professionele ontvangst. Er zijn talloze mogelijkheden in het ontwerp van de badge: in je eigen huisstijl met logo’s van sponsoren. Voorbedrukken is niet nodig omdat alles ter plekke geprint wordt.

Offerte badge printing en check-in

Wij sturen graag een op maat gemaakte offerte toe waarin je de prijs inclusief installatie en transport, huur printers, badgehouders en clips terugziet. Neem contact met ons op via het contactformulier of via de contact pagina.

aanmelder.nl is ISO27001:2013 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Een soepele Check-In zonder wachtrijen?

Wil je een soepel en professioneel ontvangst op je evenement? Trek direct de aandacht van je gasten met een vlekkeloze registratie en gepersonaliseerde badges. Bespaar tijd en maak indruk op je gasten. Klik nu om meer te ontdekken over deze flexibele en milieuvriendelijke oplossing.