Ontdek de interactieve features van Event Platform

Wist je dat Event Platform interactieve features heeft om jouw event ervaring nog beter te maken? Sinds kort hebben moderatoren ook een tool waarmee ze vragen van deelnemers kunnen beantwoorden en bijhouden welke vragen nog niet zijn beantwoord. Hieronder nemen we je mee in een aantal belangrijke, interactieve features.

Een van de features geeft de mogelijkheid om een een-op-een chat te starten met een andere deelnemer. Dit geeft jou de mogelijkheid om vragen te stellen en contact te leggen met andere deelnemers.

Maar dat is nog niet alles! Door op de deelnemersnaam te klikken, kun je naar het profiel van de deelnemer gaan. En door op het aantal kijkers te klikken, krijg je een lijst met alle kijkers die op dat moment in de kamer aanwezig zijn.

Een van onze nieuwste toevoegingen is de Q&A-sectie per sessie, waarmee je gemakkelijk vragen aan de sessie moderator kunt stellen. Moderatoren hebben de mogelijkheid om vragen door te sturen naar andere moderatoren en om vragen openbaar te maken, zodat andere deelnemers ze ook kunnen bekijken.

 

Event Platform

Oftewel, interactie met je online evenement publiek wordt zo stukken makkelijker en persoonlijker. Deze features zijn speciaal ontworpen om de interactie tussen deelnemers en moderatoren te verbeteren en om jou meer mogelijkheden te bieden om met elkaar in contact te komen. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij over deze features en we kijken er naar uit om je snel te zien op ons Event Platform.

Meer weten over Online Platform? Bekijk dan onze productpagina of vraag een demo aan voor meer informatie over de mogelijkheden.