AI Assistant

We hebben geweldig nieuws! Maak kennis met onze AI-assistent

Met trots presenteren we onze nieuwste prestatie: de AI-assistent! Onze allereerste AI-functie, nu beschikbaar in BETA voor al onze gebruikers. Deze krachtige tool stelt je in staat om moeiteloos verbluffende achtergrondafbeeldingen te genereren voor jouw Event Website, waardoor je tijd en moeite bespaart terwijl je jouw Event Website naar nieuwe hoogten tilt, net als de afbeelding die we voor deze blog hebben gebruikt!

Ontgrendel de magie: hoe de AI Assistent werkt

Benieuwd hoe we die geweldige afbeelding hebben gemaakt? De AI-assistent werkt als volgt: Op het dashboard van jouw Event Website vind je een nieuwe knop bovenaan, met de toepasselijke naam ‘AI-assistent’. Deze knop maakt deel uit van het aanmelder.nl bètaprogramma en biedt waardevolle ontwerphulp voor jouw Event Website.

Transformeer jouw Event Website met een paar klikken

Met onze AI-assistent is het vinden van de perfecte achtergrondafbeelding voor jouw Event Website een fluitje van een cent! Vul de twee velden in met woorden die resoneren met je event, klik op ‘achtergrondafbeeldingen genereren’ en laat het systeem zijn magie doen. Je hebt zelfs de mogelijkheid om de kleur van de afbeelding te kiezen. Bekijk hoe de AI-assistent jouw Event Website transformeert met professionele en boeiende visuals!

Benieuwd naar de werking van de AI-assistent? Duik dieper in onze Kennisbank om de details en functies te verkennen!

Voortdurende verbetering: jouw feedback telt mee

Ons toegewijde team werkt voortdurend aan verbeteringen en nieuwe functies om jou de ultieme tools te bieden voor een indrukwekkende Event Website. Jouw feedback is van onschatbare waarde om de toekomst van de AI-assistent vorm te geven.

We hebben onlangs een achtergrondplaatje toegevoegd als een eerste stap, maar we zijn van plan om nog meer functies te implementeren. Jouw input is cruciaal om ervoor te zorgen dat we de juiste richting inslaan. Geef ons jouw feedback en samen bouwen we aan een nog betere ervaring voor jouw Event Website!

Deel jouw gedachten: laten we samen de toekomst vormgeven!

Gebruik de pop-up op de pagina voor directe feedback of stuur een e-mail naar info@aanmelder.nl met jouw suggesties. We kijken uit naar jouw input, om zo samen een AI-assistent-functie te creëren die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Organiseer je binnenkort een evenement? Probeer dan nu aanmelder.nl gratis uit! Onze tools maken het organiseren van evenementen een stuk eenvoudiger. Registreer je vandaag nog voor onze 14-daagse gratis proefperiode en ontdek hoe aanmelder.nl jou kan helpen bij het beheren van uitnodigingen, registraties, betalingen en feedback van deelnemers.