Event registratie

Op ieder moment inzicht in de status van de inschrijvingen van een event. Online event registratie maakt evenementen organiseren efficiënter en zorgt voor een hogere opkomst.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Online event registratie

Online event registratie bestaat uit een aanmeldformulieruitnodigingen versturen en online een overzicht houden op wie zich heeft aangemeld. Met aanmelder.nl doe je alles in een online omgeving. Het aanmeldformulier kun je op je eigen website plaatsen of maak meteen een eventwebsite aan. Van formulieren tot uitnodigingen: alles kun je in jouw huisstijl gieten.

Event registratie

Ook online betalingen regelen

Heeft jouw event een toegangsprijs? In de betaalmodule van aanmelder.nl kunnen deelnemers betalen via iDEAL, PayPal, credit card, bankafschrijving en op factuur. In de online omgeving zie je als organisator in een oogopslag welke deelnemers hebben geregistreerd en op welke manier zij hebben betaald. Stuur betalingsherinneringen en start, waar nodig, een incassotraject met één druk op de knop.

Scan & Badge

Deelnemers van events inchecken én direct gepersonaliseerde badges printen. Op locatie check je de deelnemers van je event razendsnel in op onze tablets. De aanmelder.nl printers printen in enkele seconden een gepersonaliseerde badge voor het event. In huisstijl, met logo's van sponsoren, etc. Vraag naar de mogelijkheden van Scan & Badge voor jouw event.

Event registratie

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Gasten registratie formulier

Freek helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me hier een vraag over event registratie

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!