Thema: 

'Dansen op de digitale vulkaan'

Digitale weerbaarheid van onze maatschappij en de bijdrage die het IT Audit beroep kan leveren om deze te bevorderen


Heb je HET idee om de digitale weerbaarheid van onze samenleving te verhogen?

Scan de QR-code en laat het ons weten!

Het congrestival zal plaatsvinden in de middag vanaf 13:15 uur.

Het programma voor dit congrestival is ingedeeld in 4 ‘areas’, waarbij in alle gevallen IT Auditing en informatiebeveiliging een belangrijke rol spelen:

  • Area 1 - Vitale infrastructuur: een viertal kritische sectoren vormen het onderwerp, waarbij telkens een toezichthouder uit de sector samen met een of meerdere prominente bestuurders en beleidsmakers uit de sector gaat ‘sparren’ in een faux boksring over de digitale weerbaarheid van hun sector en de gevolgen daarvan voor de maatschappij.

 

  • Area 2 – Breakout podia: ‘Dilemma & Disruptie’. In 2 à 3 break-out ruimtes is er de mogelijkheid voor interactieve discussies tussen sprekers en aanwezigen, waarbij de thema’s van de sessies gaan over (potentiële) disruptors en dilemma’s in de digitale wereld, zoals Quantum Computing, Cryptocurrencies, Cybercrime trends, misbruik algoritmes.

 

  • Area 3 – Het Beroep IT Audit: dit podium zal zich richten op de ontwikkelingen binnen het IT Audit beroep (zoals de status van de IT Auditverklaring) en hoe NOREA en leden hierin een belangrijke rol kunnen blijven vervullen.

 

  • Area 4 – Kennismarkt: De kennismarkt bestaat uit marktkramen vanuit de NOREA-kennisgroepen, alsmede van sponsoren die hun bijdrage aan de digitale weerbaarheid van de maatschappij hier kunnen delen, maar ook ingezet kan worden voor wervingsdoeleinden. Naast de interactie met de deelnemers, hebben alle markthouders spreektijd op de kennismarkt.

 

Het congrestival heeft een informele setting. Dit betekent dat je als deelnemer zelf bepaalt waar je aan deel wilt nemen. Het motto is alles mag, niets moet.

Op het gehele terrein zijn diverse ruimten ingericht met activiteiten; met inhoud en entertainment.

Uiteraard hebben we ook gedacht aan de innerlijke mens.
Er zijn diverse mogelijkheden gedurende het ‘congrestival’ waar een natje en een droogje worden aangeboden.

Kortom: een compleet lustrumfeest!

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren