De Talks - 9 mei


Op dinsdag 9 mei om 19.30 uur staat De Talks in het teken van het thema:

'Succesvol ondernemen in het buitenland'

Je wilt als ondernemer zaken gaan doen in het buitenland. Maar waar begin je dan? Hoe start je in het buitenland? En waar moet je als ondernemer op letten? Wat zijn de valkuilen en waar liggen juist kansen? 

Hierover gaan we in gesprek tijdens De Talks van mei.

De sprekers nemen jou onder andere mee in de recente ontwikkelingen binnen internationale belastingheffing. Daarnaast delen zij een aantal interessante praktijkvoorbeelden over - al dan niet - complexe buitenlandse vraagstukken, die zij opgepakt hebben in samenwerking met beroepsgenoten en specialisten binnen hun internationale netwerk van Moore Global.

In ongeveer 45 minuten voorzien de sprekers jou van relevante informatie die je verder kan helpen. Doe er jouw voordeel mee en zorg ervoor dat jij erbij bent. Meld je hier gratis aan! 

Vragen

Wij doen er alles aan om de (ingestuurde) vragen tijdens De Talks te beantwoorden, daarom kun je jouw vraag meesturen met je aanmelding óf live stellen tijdens De Talks.

Kom ik zelf ook in beeld tijdens het webinar?

Tijdens dit webinar kom je niet in beeld. Je kunt dus lekker ontspannen kijken vanuit huis, op de bank of waar je je ook bevindt.

Zorg ervoor dat je erbij bent en meld je nu gratis aan via deze link

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren