Hoe vergroot ik de vitaliteit en het werkplezier binnen mijn organisatie? Kom woensdagmiddag 16 november naar het congres van Perspectief! Zo zijn er inspirerende lezingen en interessante workshops. Alles om u op weg te helpen om concreet binnen uw organisatie met vitaliteit aan de slag te gaan.

Hoofdspreker Sjoerd van den Heuvel

De technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Het gebruik van kunstmatige intelligentie, digitalisering en ook het gebruik van (big) data. Maar hoe kunt u dit op een goede manier gebruiken bij het worden van een vitale organisatie? Dr. Sjoerd van den Heuvel, associate professor Data Driven Business & People Analytics (University of Applied Sciences Utrecht), geeft u een kijkje in de toekomst.

Interessante workshops

Conceptueel modelleren: tekenen voor volwassenen

In deze inspirerende en interactieve workshop laat Dr. Sjoerd van den Heuvel u kennismaken met conceptueel modelleren als het fundament van uw data gedreven HR-ambities.

Een nieuwe werkrealiteit

Onze manier van werken verandert. Werken op afstand, of hybride werken, begint een vaste plek in ons werkende leven te krijgen. Organisatiefuturoloog Arjen Banach laat zien hoe u samen met uw collega’s de beste manier van werken ontdekt, in de nieuwe werkrealiteit.

Het Vitaalste Bedrijf van Nederland

Eind 2019 werd Perspectief gekozen tot het Vitaalste Bedrijf van Nederland. Wat is het geheim van Perspectief? In twintig jaar tijd hebben ze met vallen en opstaan veel geleerd. Deze lessen wil directeur Wim Wijnholds graag met u delen.

 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren