Pluimvee Inspiratiedag

6 april 2023 - De Noordkade - Veghel

Beste pluimveehoud(st)er,

We zijn trots op de veerkracht die onze pluimveesector laat zien! En daar willen we graag samen met jullie over van gedachten wisselen. Ja, samen, want samen staan we sterker. Schakelen tussen concepten, onzekerheden door stikstof, steeds strengere kwaliteitswensen voor vlees en eieren en natuurlijk vogelgriep. We zien dat pluimveehouders flexibel inspelen op de ontwikkelingen en meebewegen in een veranderende omgeving.

Bij Agrifirm houden we al deze bewegingen nauwkeurig in de gaten. Een pluimveesector met toekomstperspectief, daar gaat het om. In een maatschappij die blijft veranderen, bewegen wij mee en blijven we continu innoveren. We maken ons hard voor gezonde dieren en duurzame inkomens voor pluimveehouders. Samen, in transparante en betrouwbare ketens. En met oog voor klimaat en leefomgeving. VEERKR8 noemen wij dat!

We nodigen we je graag uit voor een inspirerende bijeenkomst in Veghel met als thema ‘Veerkrachtig ondernemerschap’. Tijdens deze middag gaan we in op de uitdagingen van pluimveehouders en gaan we op zoek naar verbinding.

Wat kunnen we van elkaar leren en waar kunnen we elkaar mee helpen om nu en in de toekomst veerkrachtig te blijven ondernemen? Je kunt kiezen uit verschillende inpiratiesessies door diverse sprekers en zelfs een bijzondere rondleiding bij een retailer. Er is natuurlijk voldoende gelegenheid om bij te praten.

Zien we je op 6 april in Veghel? Bekijk hier het programma en de inspirerende sessies. Of schrijf je direct in via het Aanmeldformulier. En neem gerust een collega, bedrijfsopvolger of partner mee!

Namens het pluimveeteam van Agrifirm,

Koen Kelderman
Commercieel Directeur Pluimvee

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren