Prinsjesdag 2021

 

Dinsdag 21 september is het weer zover: Prinsjesdag! De dag na Prinsjesdag, woensdag 22 september om 19:30 uur, gaan wij tijdens een webinar in op de nieuwe plannen en de aandachtspunten voor bedrijven en ondernemers.  Concreet nemen wij jou mee in de volgende zaken:

  • Percentages milieu-investeringsaftrek worden verhoogd.
  • Vanaf 1 januari 2022 is €2,- per dag aan belastingvrije thuiswerkvergoeding mogelijk.
  • Het grens verlaagde bijtelpercentage voor elektrische auto's wordt verlaagd.
  • Heffingsmoment bij aandelenopties kan worden uitgesteld naar het moment van verhandelen.
  • Geen aanpassing belastingheffing box 3.

 

Ook tijdens deze webinar: 

De Nederlandse economie werd in het jaar 2020 getroffen door de grootste economische krimp sinds de Tweede Wereldoorlog. Inmiddels ziet de toekomst er weer wat rooskleuriger uit en door de ruimhartige steunmaatregelen van de overheid is de verwachting dat economie zich dit jaar krachtig gaan herstellen. Toch moet het effect van de nasleep van de coronacrisis niet onderschat worden. Tijdens dit webinar gaat Leon Scheffel in op de volgende thema's:

  • Is er een kans op oververhitting van de economie?
  • Het verband tussen de financiële markten en de economie.

In ongeveer 60 minuten geven deze sprekers jou meer informatie en tips, die jou en jouw onderneming kunnen helpen.  Zorg ervoor dat jij er bij bent en meld je nu gratis aan

 

Vragen

Wij doen er alles aan om de (ingestuurde) vragen tijdens deze Prinsjesdag webinar te beantwoorden, daarom kun je jouw vraag meesturen met je aanmelding óf live stellen via de chat.

 

Kom ik zelf ook in beeld tijdens het webinar?

Tijdens dit webinar kom je niet in beeld. Je kunt dus lekker ontspannen kijken vanaf huis, op de bank of waar je je ook bevindt.

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren