Prinsjesdag 2023 

Prinsjesdag webinar

Dinsdag 19 september is het weer zover, dan is het Prinsjesdag! Op woensdag 20 september om 19.30 uur gaan wij tijdens ons jaarlijkse webinar in op de plannen en aandachtspunten van het kabinet voor ondernemers en bedrijven.

Ook nu het kabinet gevallen is en nieuwe verkiezingen nog plaats moeten gaan vinden, wordt de traditie in ere gehouden van het presenteren van de begroting voor het komende jaar. De begroting voor 2024, die gepresenteerd wordt op Prinsjesdag, zal zich alleen minder richten op beleidsplannen. Het demissionaire kabinet houdt zich hoofdzakelijk bezig met lopende zaken en doet het hoognodige doen om de begroting rond te krijgen. 

Tijdens dit webinar geven de sprekers jou meer informatie en tips, die jou en jouw onderneming kunnen helpen. Ook krijg je de gelegenheid om live al jouw vragen te stellen.  

Netwerkbijeenkomst

Naast het Prinsjesdag webinar organiseert Moore MTH ook een exclusieve Prinsjesdag-netwerkbijeenkomst op de vestiging in Amersfoort op woensdag 20 september. Om 18.00 uur verwelkomen wij jou graag met een heerlijk buffet, om vervolgens om 19.30 uur samen met jou naar het Prinsjesdag webinar te kijken. Na afloop van het webinar staan onze fiscalisten klaar om jouw eventuele vragen te beantwoorden. Tevens is er gelegenheid om te netwerken met andere aanwezige ondernemers onder het genot van een drankje.

Aanmelden

Wil je het webinar comfortabel vanuit huis kijken, of kijk je er naar uit om ons en andere ondernemers te ontmoeten bij de netwerkbijeenkomst in Amersfoort? Meld je nu gratis aan via deze link.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren