Low anterior resectie syndroom

Hét state-of-the-art congres over de multidiscilplinaire behandeling

Op 26 november 2021 vindt het jaarlijkse congres van de ProFundum Academy plaats, het congres zal dit jaar in het teken staan van het Low anterior resectie syndroom. Onder dagvoorzitterschap van Dr. Grietje Vander Mijnsbrugge, colorectaal chirurg Proctoskliniek, zal u bijgepraat worden over alles wat u moet weten omtrent de multidiscilplinaire behandeling van het Low anterior resectie syndroom.

Kijk voor informatie over het programma en de sprekers op de website van de ProFundum Academy.

 

 

Doorgang congres - Covid update 24-11-2021

De afgelopen dagen hebben uiteraard in het teken gestaan van het besluit of we het congres door moeten laten gaan of moeten verplaatsen. De nieuwe maatregelen en de opgelopen cijfers van de afgelopen dagen deden de vraag opkomen of wij het congres op een veilige manier kunnen organiseren.

In overleg met de locatie hebben wij gekeken naar de maatregelen en de impact hiervan op het congres. De maatregelen die gelden tijdens het congres zijn als volgt:

  • Toegang alleen met coronatoegangsbewijs (neem ook je ID mee), hierdoor is de 1.5m maatregel tijdens het congres niet van toepassing
  • Bij verplaatsing is het dragen van een mondkapje verplicht
  • Koffie/thee/lunch zullen geserveerd worden in het restaurant, daar zijn zitplaatsen

De door ons gebruikte zaal heeft een overcapaciteit van +/- 40% waardoor je, niet verplicht, op afstand van elkaar kunt zitten indien je dit prettiger vindt.

Bovenstaande heeft ons doen besluiten om het congres door te laten gaan!

Wij zijn ervan overtuigd dat wij het congres op een veilige manier kunnen organiseren binnen de geldende maatregelen!

 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren