Relatiedagen Valthermond

Leuk dat u zich aanmeldt. De velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht voor een goede afhandeling van uw aanmelding. Vul uw gegevens hieronder in en klik vervolgens op de knop 'Verzenden'.

U ontvangt uw bevestiging direct per e-mail. Zorg ervoor dat deze op uw telefoon staat of dat u de bevestiging uitgeprint meeneemt, zodat we de code bij binnenkomst kunnen scannen.
 

We staan de komende jaren voor grote uitdagingen om de gewassen het hele groeiseizoen gezond te houden. En duurzaam te telen met rendement. Agrifirm doet al jaren onderzoek om nieuwe oplossingen te vinden voor ziekten, plagen en wegval van middelen door een geïntegreerde teeltaanpak. 

Tijdens de relatiedagen op 30 juni en 1 juli vertellen onze specialisten je alles over de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gewasverzorging.
 

Locatie

WUR locatie 't Kompas, Noorderdiep 211, 7876 CL Valthermond


Programma met licentieverlenging

Ochtend

08.30 uur; inloop; inschrijving
08.50 uur; opening
09.00 uur; start programma
12.30 uur; einde programma 
 

Middag 
13.00 uur; inloop; inschrijving
13.20 uur; start programma
13.30 uur; start programma
17.00 uur; einde programma 

 

Na afloop van het programma is er gelegenheid om een hapje te eten. 


Licentieverlenging
Deze relatiebijeenkomsten tellen ook mee voor het verlengen van uw spuitlicentie. De administratieve kosten zijn hiervoor € 45,-. 

LET OP: Neem uw geldige licentiepas en identiteitsbewijs mee naar de bijeenkomst! 
 

Komt u om de proeven te bekijken en wilt u geen licentieverlenging dan start het programma hiervoor dom 9.45 u resp. 14.15 u met koffie.

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren